“EducationBro” aktualisht nuk kanë pozicione të hapura. Nuk ka dyshime, shumë shpejt ne do të kërkojmë për një numër të madh të të punësuarve.

Gjithsesi ne gjithmonë të hapur për sugjerimet tuaja. Na shkruani pse ne duhet të zgjedhin ju dhe ne do të gjeni një pozicion për ju në çdo zonë. Ne gjithmonë nevojë për talentet.