Politika e privatësisë
Kjo politikë privacy është hartuar për të shërbyer më mirë ata të cilët janë të shqetësuar me 'Shtese se tyre personalisht të identifikueshme’ (PII) është duke u përdorur në internet. PII, siç përshkruhet në ligjin e privatësisë amerikane dhe sigurisë së informacionit, është informacioni që mund të përdoret më vete ose me të dhëna të tjera për të identifikuar, kontakt, ose të gjetur një person të vetëm, apo për të identifikuar një individ në kontekst. Ju lutem lexoni privacy policy tonë me kujdes për të marrë një kuptim të qartë se si ne mbledhim, përdorim, mbrojtur ose ndryshe të trajtojë informacionin tuaj personalisht identifikueshme në përputhje me faqen tonë të internetit.
Çfarë informacioni personal ne mbledhim nga njerëzit që vizitojnë blogun tonë, website ose app?
We do not collect information from visitors of our site or other details to help you with your experience.

Kur ne mbledhim informacion?

Ne mbledhim informacion nga ju kur ju ose të hyjë informacion në faqen tonë.

të na japin me reagime në produktet dhe shërbimet tona

Si mund të përdorim informacionin tuaj?

Ne mund të përdorim informacionin që ne mbledhim nga ju kur ju regjistroheni, të bëjë një blerje, të nënshkruar për gazetën tonë, përgjigjet një studim ose të marketingut të komunikimit, shfletoj faqen e internetit, ose të përdorin disa karakteristika të tjera site në mënyrat e mëposhtme:

Si nuk kemi mbrojtur informatat tuaja?

Faqja jonë e internetit është skanuar në një bazë të rregullt për vrima të sigurisë dhe dobësitë e njohur në mënyrë që të bëjë vizitën tuaj në faqen tonë të sigurt të jetë e mundur.

Ne përdorim analizuar rregullt Malware.

Ne nuk e përdorin një certifikatë SSL
Ne vetëm të sigurojë artikuj dhe informacione. Ne kurrë nuk të kërkojnë informacione personale ose private si emra, adresat e-mail, ose numrat e kartës së kreditit.

 

A kemi përdorim 'cookie'?
po. Cookies janë skedarë të vegjël se një vend ose shërbimit transfertat e saj ofrues në hard drive e kompjuterit tuaj nëpërmjet shfletuesit tuaj Web (nëse ju lejojnë) që mundëson vendi-së ose sistemet ofruesit të shërbimeve të njohin shfletuesit tuaj dhe të kapur dhe mos harroni informata të caktuara. për shembull, ne përdorim cookies për të na ndihmuar të kujtuar dhe procesin e faqe në your shopping cart. Ato janë përdorur edhe për të na ndihmuar të kuptojmë preferencat tuaja në bazë të aktivitetit të mëparshëm ose aktual vend, e cila na mundëson për të siguruar me shërbime të përmirësuara. Ne gjithashtu e përdorin cookies për të na ndihmuar përpilojë të dhëna agregate rreth trafikut site dhe ndërveprimin vend në mënyrë që ne mund të ofrojmë përvojat më të mira në terren dhe mjetet në të ardhmen.
Ne përdorim cookies për të:
Të kuptuar dhe për të shpëtuar preferencat e përdoruesit për vizitat e ardhshme.
Mbani gjurmët e reklamave.
Përpilojë të dhëna agregate për faqe trafikut dhe faqe ndërveprime në mënyrë që të ofrojë përvojat më të mira në terren dhe mjetet në të ardhmen. Ne gjithashtu mund të përdorin shërbimet besuar palës së tretë që të ndjekur këtë informacion në emër tonë.
Ju mund të zgjidhni të keni kompjuterin tuaj ju tërhequr vërejtjen çdo herë një cookie është dërguar, ose ju mund të zgjidhni për të fikur të gjitha cookies. Ju bëni këtë përmes parametrat e shfletuesit tuaj. Që shfletuesi është pak më ndryshe, shikoni në e shfletuesit tuaj për Ndihmë Menu për të mësuar rrugën e duhur për të ndryshuar cookies tuaj.
Nëse ju të kthehet off biskota, disa tipare do të çaktivizohet. Kjo nuk do të ndikojë në përvojën e përdoruesit që e bëjnë përvoja faqen tuaj më të efektshme dhe mund të mos funksionojnë si duhet.
megjithatë, ju do të jenë ende në gjendje të bëjë porosi .
zbulimi i palës së tretë

Ne nuk e shesim, tregtisë, ose ndryshe transferojë për palët e jashtme informacionin tuaj personalisht identifikueshme nëse nuk ofrojnë përdoruesve me njoftim paraprak. Kjo nuk përfshin partnerë website hosting dhe palëve të tjera që na ndihmojnë në që veprojnë faqen tonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë, ose duke shërbyer përdoruesve tonë, për aq kohë sa ato palët bien dakord për të mbajtur këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të lëshojë informata kur ajo e lirimit është e përshtatshme në përputhje me ligjin, zbatuar politikat faqen tonë, ose mbrojtjen e jona apo të tjerët’ Të drejtat, pronës ose sigurisë.

megjithatë, informacionit vizitor jo-personalisht të identifikueshme mund të sigurohet për të partive të tjera për marketing, reklamat, ose përdorime të tjera.

Lidhje të palëve të treta
herë pas here, sipas gjykimit tonë, ne mund të përfshijnë ose të ofrojë prodhime dhe shërbime të palëve të treta në faqen tonë. Këto vende e palës së tretë kanë politika të veçanta dhe të pavarura vetësie. Prandaj, ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose detyrim për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre faqet e lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë për të mbrojtur integritetin e faqen tonë dhe mirëpresim çdo reagime për këto vende.
Google

Kërkesat reklamat Google mund të përmblidhet me Parimet e reklamimit të Google. Ata janë vënë në vend për të siguruar një përvojë pozitive për përdoruesit. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl = en

Ne përdorim Google AdSense Reklamim në faqen tonë.
Google, si një shitës palë e tretë, përdor cookies për të shërbyer reklama në faqen tonë. përdorimi i turrje cookie Google mundëson atë që të shërbejë reklama për përdoruesit tanë në bazë të vizitave të mëparshme në faqen tonë dhe vendeve të tjera në internet. Përdoruesit mund të zgjedhin-nga përdorimi i turrje cookie duke vizituar Google Shpalljen dhe postimet e rrjetit privacy policy.
Ne kemi zbatuar në vijim:
Demografia dhe Interesat e raportimit

 

ne, së bashku me shitësit e palës së tretë të tilla si Google përdorin cookie-t të parë të partisë (të tilla si cookies të Google Analytics) dhe cookies palës së tretë (të tilla si cookie DoubleClick) ose identifikuesit të tjera të palës së tretë së bashku për të përpiluar të dhënat në lidhje me ndërveprimet e përdoruesit me përshtypjet ad dhe funksionet e tjera të shërbimit ad si ato lidhen me faqen tonë të internetit.
zgjedhur nga:
Përdoruesit mund të vendosni preferencat për mënyrën se si Google reklamon për ju duke përdorur faqen e Google Ad Cilësimet. alternativ, ju mund të zgjedhë jashtë duke vizituar faqen Rrjeti Advertising Initiative zgjedhin nga ose duke përdorur Browser Google Analytics Opt Out shtesë në.
California Akti i Mbrojtjes Online Privacy
CalOPPA është ligji i parë i shtetit në vend që të kërkojnë faqet e internetit komerciale dhe shërbime online për të postoj një privacy policy. shtrihet arrijnë e ligjit dhe përtej Kaliforni të kërkojë nga çdo person apo kompani në Shtetet e Bashkuara (dhe mendohet bota) që vepron në faqet e internetit të mbledhur informacion personalisht të identifikueshme nga konsumatorët Kaliforni për të postoj një politikë të spikatur privatësisë në faqen e saj duke deklaruar pikërisht të dhënat që mblidhen dhe ata individë apo kompani me të cilin është duke u ndarë. – Shih më shumë në: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Sipas CalOPPA, ne jemi dakord për sa më poshtë:
Përdoruesit mund të vizitoni faqen tonë anonime.
Pasi kjo politikë privacy është krijuar, ne do të shtoni një link për të në faqen tonë në shtëpi apo si minimum, në faqen e parë të rëndësishme pas hyrjes faqen tonë të internetit.
Jonë Lidhje Privacy Policy përfshin fjalën "Privacy’ dhe mund të lehtë të gjendet në faqen e përcaktuar më sipër.
Ju do të njoftoheni për çdo ndryshim Politika e privatësisë:
Më Politika e privatësisë tonë Page
Mund të ndryshojë të dhënat tuaja personale:
Duke na emailing
Nga prerjet në llogarinë tuaj
Si funksionon faqja jonë merret Do Not Track sinjale?
Ne nderojmë Mos Track sinjale dhe Do Not Track, cookies bimore, ose përdorimi reklamat kur Do Not Track (DNT) Mekanizmi shfletuesi është në vend.
A lejon faqja jonë e palës së tretë ndjekja e sjelljes?
Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ne të lejojë palës së tretë të sjelljes ndjekja
CUP (Fëmijët Akti i Mbrojtjes Online Privacy)
Kur bëhet fjalë për mbledhjen e të dhënave personale nga fëmijët nën moshën 13 vjeç, Online Privacy Akti i Mbrojtjes së Fëmijëve (CUP) vë prindërit në kontroll. Komisioni Federal i Tregtisë, Shtetet e Bashkuara’ agjencia për mbrojtjen e konsumatorit, zbaton sundimin Coppa, i cili parashikon se çfarë operatorët e internetit dhe shërbimeve online duhet të bëjmë për të mbrojtur privatësinë dhe sigurinë e fëmijëve në internet.
Ne nuk të tregut në mënyrë specifike për fëmijët nën moshën 13 vjeç.
Informacionit Fair Praktikat
Të informacionit Fair Praktikat Parimet formojnë shtyllën kurrizore të ligjit të privatësisë në Shtetet e Bashkuara dhe konceptet që përfshijnë kanë luajtur një rol të rëndësishëm në zhvillimin e ligjeve për mbrojtjen e të dhënave rreth globit. Kuptimi i informacionit Fair Parimet praktika dhe se si duhet të zbatohen është kritike në përputhje me ligjet e ndryshme të privatësisë që mbrojnë të dhënat personale.
Në mënyrë që të jenë në përputhje me praktikat e Informacionit të drejtë ne do të marrim veprimet e mëposhtme të përgjegjshëm, duhet të ndodhë një shkelje e të dhënave:
Ne do të njoftojë përdoruesit me anë të një njoftimi në vend
brenda 7 ditë pune
Ne gjithashtu dakord të Parimit të ndrequr individual i cili kërkon që individët kanë të drejtë për të ndjekur ligjërisht të drejta të zbatueshme ndaj mbledhësit e të dhënave dhe përpunuesit të cilët nuk arrijnë t'i përmbahen ligjit. Ky parim kërkon jo vetëm që individët të kenë të drejta të zbatueshme ndaj përdoruesve të të dhënave, por edhe se individët drejtohen gjykatave ose agjencitë qeveritare për të hetuar dhe / ose ndjekur penalisht papajtueshmëri me përpunuesit e të dhënave.
MUND Spam Act

Akti CAN-SPAM është një ligj që përcakton rregullat për email komerciale, përcakton kërkesat për mesazhe komerciale, jep marrës të drejtë të ketë email ndaluar nga të qenit i dërgoi atyre, dhe parashikon ndëshkime të ashpra për shkelje.

Ne mbledhjen e-mail adresën tuaj në mënyrë që të:
Dërgo informacion, përgjigjur pyetjeve, dhe / ose kërkesa të tjera ose pyetje
urdhra proces dhe për të dërguar informata dhe të reja që kanë të bëjnë urdhra.
ju dërgojnë informacion shtesë në lidhje me produktin dhe / apo shërbimin tuaj
Tregut për listën e postimeve tona ose të vazhdojë për të dërguar email për klientët tanë, pasi ka ndodhur transaksioni origjinale.
Që të jetë në përputhje me CANSPAM, ne jemi dakord për sa më poshtë:
Mos përdorni lëndë të rrejshme ose mashtruese ose adresat e-mail.
Identifikimi mesazhin si një shpallje në një farë mënyre të arsyeshme.
Përfshijë adresën fizike të biznesit apo faqe tanë selinë.
Monitorimin e shërbimeve të palëve të treta email marketing për pajtim, nëse është përdorur.
Honor opt-out / kërkesat unsubscribe shpejt.
Lejo përdoruesit të unsubscribe duke përdorur lidhjen në fund të çdo email.

Nëse në çdo kohë që ju do të donte të çabonoheni nga marrja e email ardhmen, ju mund të na shkruani në
Ndiqni udhëzimet në fund të çdo email.

dhe ne menjëherë do të ju largojë nga ALL korrespondencë.

Na Kontaktimi
Nëse ka ndonjë pyetje në lidhje me këtë privacy policy, ju mund të na kontaktoni duke përdorur informacionin e mëposhtëm.
http://educationbro.com
street Khoriva, 50
Kyiv, 04071
Ukrainë
support@educationbro.com
Edited fundit në 2016-07-05