University bond,

University bond, . Arsimi i lartë në Australi

Lidhja Details University

  • vend : Australi
  • qytet : Robina
  • akronim : KJO
  • i themeluar : 1987
  • studentët (përafërsisht.) : 4000
  • Mos harroni të diskutuar Universitetin Bond,
Regjistrohen në Universitetin e obligacionit

Përmbledhje


The University bond, ndodhet një privat jo-për-përfitim universitetin në Robina, Gold Coast, Queensland, Australi.

Si universiteti i parë privat të Australisë jofitimprurës, Universiteti Bond, kërkon të njihet ndërkombëtarisht si një universitet kryesor i pavarur, mbushur me një shpirt për të përtërij, një angazhim për të ndikuar dhe një përkushtim për të frymëzuar profesionistët nesër që ndajnë një përvojë të personalizuar dhe transformuese të studentëve.

Plani Strategjik i Universitetit lidhja për 2013 – 2017 përcakton qëllimet dhe strategjitë që do të sigurojnë pozitën tonë si universitet kryesor të Australisë pavarur. Strategjik Komiteti ynë Drejtues Plani dhe ekipit menaxhues ka rishqyrtohet dhe rifreskohen deklaratën tonë gjithëpërfshirës misionit. Ata kanë dorëzuar një plan që riafirmon vlerat që përforcojnë biznesin tonë kryesor për të siguruar studentët tanë me një përvojë unike të personalizuar dhe transformuese.

në maj 15, 1989, Universiteti Bond, mirëpriti gjeneratë e parë të 322 Studentët në New saj markë, shtet-e-artit-kampus në Gold Coast Queensland. Modeluar në traditat e institucioneve arsimore më elitare në botë, vizioni për privatisht e parë të Australisë, universitet jo-fitimprurëse ishte që të sigurojë një përvojë të veçantë arsimor të standardeve më të larta ndërkombëtare, nën tutelën e akademikëve kryesore të vendit.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


histori


Universiteti është themeluar me iniciativën e Alan Bond,, themeluesi dhe kryetari i Bond, Corporation dhe Harunori Takahashi, Presidenti i EIE International. zhvillimi i Universitetit është financuar nëpërmjet një sipërmarrje të përbashkët në mes të obligacionit Corporation në Australi dhe subjektit japoneze, VET International. Në 1987, Kuvendi i Queensland jepet statusi University Bond, nëpërmjet kalimit të Aktit të Universitetit Bond,. Universiteti filloi mësimin në maj 1989 me një futje fillestar 322 studentët.

Në 1991, EIE fituar pjesën obligacion Korporatës të zhvillimit të kompanisë që zotëroi tokën në të cilën janë ndërtuar ndërtesat e Universitetit dhe tokat përreth zhvillimit.

Kampusi ishte fituar nga Universiteti Bond, Ltd, në të drejtën e vet në gusht 1999.


A doni diskutuar Universitetin Bond, ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


University lidhje në hartën


Foto


Fotografitë: University bond, zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Shqyrtime University lidhje

Join për të diskutuar të Universitetit të obligacionit.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.