Universiteti Murdoch

Murdoch University Australia

Murdoch University Details

Regjistrohen në Universitetin Murdoch

Përmbledhje


Mirë se vini në Universitetin Murdoch, Perth, Western Australia.

Universiteti Murdoch është e njohur ndërkombëtarisht si një institucion kërkimor-udhëhequr me një qasje fleksibile ndaj të mësuarit.

Studentët tanë të punojnë së bashku me studiues të specializuar për të trajtuar sfidat më të rëndësishme globale.

Të diplomuarit tona janë kërkuar pas nga biznesi dhe industria, si rezultat i mësimdhënies me cilësi të lartë, Kombinime shkallë multidisiplinare, hulumtim kryesor-edge dhe të mësuarit të rëndësishme në botën reale.

Në Universitetin Murdoch në Perth, Australi, ne jemi krenar që të ketë më shumë se 22,000 studentët dhe 2,000 Stafi nga e gjithë 90 vende të ndryshme me një dëshirë për të zbuluar, përdorin imagjinatën e tyre dhe në fund të bëjë një ndryshim.

Ne përqafuar mendimin e lirë dhe për të inkurajuar komunitetin tonë Murdoch për të shkëmbyer idetë, Njohuri pishinë dhe për të gjetur mënyra të reja të të menduarit. nëpër Australi, ne jemi të njohur për mësimdhënie të shkëlqyer, Hulumtimi terren-thyerja dhe numri ynë i madh i nxënësve të kënaqur.

Në Australi perëndimore, Kampusi ynë South Street ka një gamë të objekteve, duke përfshirë një spital gjithëpërfshirës veteriner (me vetëm teatro kuajve ue s operative), Piloti bimore inxhinieri, një klinikë chiropractic, Qendra Arts Media dhe më shumë. Ne gjithashtu kemi kampuset në Singapor, përballë Bibliotekës Kombëtare në qendër e arsimit, dhe në Dubai, ku studentët tanë përdorin shtet-e-artit-televizive dhe radio studiot, redaksitë dhe suita redaktimi.

Ne jemi njohur si një nga institucionet kryesore të Australisë kërkimore, si shumë industri të vendosur besimin dhe burimet e tyre në projektet tona për të siguruar kandidatë tona kërkimore dhe shkencëtarët me mundësi për të bërë zbulime të mahnitshme.

Murdoch sheh mundësi për studentët e saj për të marrë pjesë në një formë të përvojës së punës të lidhura si një formë thelbësore e të mësuarit integrale për secilin nga kurset tona. Puna Integruar Learning e Universitetit (DUA) Program synon të ofrojë një përvojë të rëndësishme të mësuarit për nxënësit, duke i lejuar ata për të demonstruar aftësitë e tyre pasuniversitare për punëdhënësit.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


  • Shkolla e Arteve
  • School of Business and Governance
  • Shkolla e Arsimit
  • School of Engineering and Information Technology
  • School of Health Professions
  • Shkolla e Ligjit
  • School of Psychology and Exercise Science
  • Sir Walter Murdoch School of Public Policy and International Affairs
  • School of Veterinary and Life Sciences


A doni diskutuar Universitetin Murdoch ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Murdoch University on Map


video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Murdoch University reviews

Bashkohen për të diskutuar i Universitetit Murdoch.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.