Torrens University Australia

Torrens University Australia

Torrens University Australia Details

Regjistrohen në Torrens University Australi

Përmbledhje


Torrens University Australia është një universitet private me vendndodhje në Adelaide, Sydney, Melbourne dhe Brisbane. Ajo është pjesë e rrjetit Nobel Ndërkombëtare të Universiteteve dhe është universiteti i tretë private Australisë.

Universiteti është lansuar zyrtarisht nga ish U.S. Presidenti Bill Clinton në Qendrën Festivalit Adelaide në 24 korrik 2014.

Mirë se vini në universitet globale Australisë. Torrens University Australia sjell një të freskët, modern, karriera të fokusuara dhe perspektiva globale për arsimin e lartë. Ja se çfarë do të thotë për ju.

Torrens University Australia është një lojë-ndryshimin e universitetit, qëllim sigurimin e të diplomuarve me një sërë aftësi orientuar globalisht që do të bëjë atyre një mall të vlefshme për çdo punëdhënës.

Torrens ofron Profesional, kurse universitare dhe pasuniversitare në të gjithë dizajn, biznes, menaxhimi i projektit, menaxhimit sportive, arsimi dhe shëndetësia. Këto kurse janë dorëzuar përmes familjes pabesueshme Torrens 'të shkollave dhe një grup prestigjioz të partneriteteve; Institucionet kryesore që të gjithë mburremi lidhje të forta me industrinë dhe kanë dekada përvojë edukimin e në Australi dhe jashtë.

Përvoja Torrens është i përqendruar shumë në sigurimin e një rrugë drejt punësimit të dobishme që do të përshtaten me stilin e jetesës së studentëve tanë.

Torrens ofron një sistem efikas tremujor që lejon për kurse të përfundojë shumë më shpejt se sa ofertat e universiteteve publike. Studentët me kohë të plotë në mënyrë tipike të ndërmarrë 3 periudhat e studimit me një kohëzgjatje prej 12 javë secili, e cila mundëson përfundimin e një diplomë bachelor 3-vjeçar në 2 vjet.

Torrens ka kampuset në Sydney, Adelaide, Melbourne dhe Brisbane, duke ofruar lehtësi për internet dhe për studentët e kampusit të përdorin objektet kampus, kur ajo i përshtatet atyre, me Sydney dhe Brisbane plotë me pas zona orë të studimit. kudo që të jetë e mundur, Torrens ofron kurse e saj në internet për të siguruar qasje të përshtatshme për studentët të cilët nuk jetojnë në kryeqytete të Australisë.

Ajo gjithashtu ofron një rrugë realiste për të profesionistëve të përcaktuara të cilët shpesh të mashtroj një Trifecta të punës, Familja dhe angazhimet personale çdo javë. Torrens 'Touch-pika "sesione intensive fundjavë të sigurojë një mundësi të rregullt për nxënësit në internet për t'u takuar me pedagogët dhe shokët e klasës e tyre në kampus dhe të gërmoj nëpër libra më thellë në tema të studiuar në shtëpi. Studentët janë mbështetur edhe nga një platformë të mësuarit në internet shtet-e-artit-.

Përparimet e shpejta në teknologji dhe në rritje sindikata globale kanë çuar në një botë ku të diplomuarit e të gjitha disiplinat do të kërkojë aftësitë dhe kualifikimet për të konkurruar në një punë tregun global. Bashkëpunimi me anë të teknologjisë dhe me një mendim global është pjesë e vlerave thelbësore Torrens '. Vendi Torrens 'në laureati universitetet ndërkombëtare gjithashtu siguron që studentët diplomohen me më shumë se një diplomë, diplomuar nga rrjeti më i madh arsimor në botë, gati për çdo sfidë bota hedh rrugën e tyre.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


  • BUSINESS
  • DESIGN
  • ARSIMI
  • ENGLISH
  • SHËNDETI
  • LARTË RESEARCH DEGREE
  • MENAXHIMI I PROJEKTIT
  • MENAXHIMI I SPORTIT

histori


Një kërkesë nga laureat Azia Arsimit për të gjetur një universitet privat është miratuar nga Qeveria e Australisë Jugore në tetor 2011.

Go-përpara për universitetin e ri është dhënë nga Kabineti Jugut Australian në vijim negociatat Premier Mike Ranit në Australi dhe në Kankun, Meksikë, me laureat Kryetarin Douglas Becker dhe kancelarja Dr Michael Mann. Nderi laureat Kancelari dhe ish-presidenti amerikan Bill Klinton mbështeti publikisht projektin Australian.

“Mundësi për të mësuar në të njëjtin universitet nëpër vende të ndryshme është gjithnjë e më i rëndësishëm në botën tonë gjithnjë e më të lidhur. Unë pres që të vizitojnë kampusin e ri laureat në Adelaide,” ish-presidenti Clinton tha se.

Torrens University Australia u njoh nga të Cilësisë dhe Standardeve Agjencia e terciar të Arsimit në 2012. Ajo pritej fillimisht të hapet në 2013 por filluar mësimin në 2014.

Presidenti themelues dhe zëvendës-kancelari i Profesor Fred McDougall, Deputeti ish-zëvendës-kancelari dhe zëvendës-president i Universitetit të Adelaide.


A doni diskutuar Torrens University Australia ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Torrens University Australia në hartën


Foto


Fotografitë: Torrens University Australia zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente Torrens University Australia

Bashkohen për të diskutuar e Torrens Universitetit Australisë.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.