Novosibirsk State University Medical

Novosibirsk State University Medical. Studiuar mjekësi në Rusi. MBBS kurse në Federatën Ruse

Novosibirsk State Medical University Details

Regjistrohen në Novosibirsk State University Medical

Përmbledhje


Në 2010 University Medical shteti Novosibirsk (NSMU) festoi përvjetorin e saj të 75! Historia e universitetit është e lidhur ngushtë me historinë e shërbimeve shëndetësore publike në qytetin Novosibirsk, në jug-perëndimore Siberi dhe, ndoshta, në të gjithë vendin.

75 vjet në biznes do të thotë një histori të pasur. Përmes të gjitha këtyre viteve NSMU ka përmbushur një mision i cili është mësim për të shëruar njerëzit. Universiteti ka qenë mësim të rinjtë dhe gratë për të kuptuar detyrën profesionale të mjekut për t'u shërbyer njerëzve dhe të kushtojnë veten për këtë shërbim.

I mësuar për të shëruar është shumë më e vështirë se sa duke mësuar ndonjë profesione të tjera në botë. Shumë gjenerata e mjekëve të shkëlqyer dhe shkencëtarët kanë diplomuar nga NSMU gjatë viteve. akademikët, profesorë, Udhëheqësit e institucioneve të shumta mjekësore janë në mesin e të diplomuarve tanë. Në 75 vjet, mbi 32 mijëra mjekëve u diplomua nga universiteti. Vit pas viti mjekët e rinj të diplomuar në vendet e punës në shëndetin publik dhe në hulumtimet mjekësore.

Njerëzit të cilët kanë punuar dhe studiuar në NSMU gjatë viteve janë historia NSMU. Është e vërtetë se historia është bërë nga njerëzit dhe dëshmi e gjallë për këtë janë 75 e NSMU diplomuarit përfshihet në listën e Treasures NSMU Njeriut. Jeta e tyre gërshetohet me historinë e Novosibirskut dhe Rusisë të demonstrojë se si një person mund të bëjë një ndryshim. Duke i dhënë njohuritë e tyre, aftësi, dhe shpirtrat në profesion dhe në shoqëri, këta njerëz shtypur emrat e tyre në historinë e NSMU.

NSMU është krenar për të gjithë njerëzit të mahnitshme që punojnë këtu dhe duke kontribuar në zhvillimin e mjekësisë jo vetëm në Novosibirsk dhe Rusia, por edhe në të gjithë botën. Udhëheqësit NSMU sot janë themeluar mjekët që të punojnë në klinikat dhe spitalet e qytetit.

Duke kërkuar në të ardhmen e Universitetit të Mjekësisë në Novosibirsk State, ne mund të themi me siguri se universiteti do të vazhdojë rritjen e saj si ajo gjithmonë ka. 75 vjet më parë NSMU kishte vetëm një fakultet. Sot ne kemi 8 fakultetet, por kjo nuk është kufiri ynë. institucionet shëndetësore publike kanë nevojë për mjekë, kontabilistët, avokatët, Specialistët e kujdesit shëndetësor publik. Ne do të vazhdojë të rritet me thyerjen e stereotipave, modernizimin e procesit arsimor, vendosjen e standardeve të larta për mëson dhe nxënësit për të siguruar shoqërinë me specialistë jashtëzakonisht të trajnuar mirë në kujdesin shëndetësor publik.

Igor. Marinkin
Rektori i Universitetit të Mjekësisë në Novosibirsk State

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Fakulteti i Mjekësisë
 • fakulteti pediatrik
 • fakulteti stomatologjik
 • aftësi farmaceutike
 • Fakulteti i përgatitjeve precollege të formimit profesional
 • Fakulteti i formimit maksimale motre
 • Fakulteti i punës sociale
 • Fakulteti i ekonomisë dhe menaxhimit në shërbimet shëndetësore publike
 • Fakulteti i Psikologjisë klinike
 • Fakulteti ekologjike
 • Fakulteti i përmirësimit të kualifikimit aftësi profesionale

histori


Në 1935 vendndodhja Novosibirsk i Institutit Tomsk për Doktor Trajnim ndodhur në Novosibirsk u riorganizua në Institutin e Mjekësisë Novosibirsk (NSMI). Në atë kohë Instituti kishte vetëm një fakultet që ishte Fakulteti i Mjekësisë së Përgjithshme, ku studentët nga Institutet Mjekësore Omsk dhe Tomsk bëri 3D-vjeçare punën e tyre e kursit. Në 1936, freshmen parë janë pranuar.

Në 1999 Instituti Mjekësor Novosibirsk State bë Novosibirsk State Medical Akademia. Në 2005 Akademia u bë University Medical shteti Novosibirsk.

Me kalimin e kohës laboratorët NSMU u rrit dhe përmirësuar, fakultete të reja dhe kurse shfaq. mbi 32 mijëra mjekëve të reja kanë diplomuar nga Universiteti, dhjetra e dhjetra mijëra mjekë kanë marrë trajnime shtesë profesional këtu. diplomuarit NSMU punojnë në të gjithë Federatën Ruse, si dhe në vendet e CIS, në SHBA, Gjermani, Izrael, Australia dhe vende të tjera. Stafi akademik i Universitetit merr pjesë në projekte mjekësore ndërkombëtare, të marrë pjesë në konferenca, kongrese dhe simpoziume, punë dhe për të marrë trajnime shtesë në universitete në të gjithë botën. NSMU diplomuar punën në universitete të njohura në Europë (Gjermani, Belgjikë, Francë), Japoni, SHBA, Zelanda e Re dhe Australia.

Në 2006, Universiteti ishte i njohur si një nga 100 produktet më të mira në Rusi. Në të njëjtin vit NSMU mori një çmim për arritjet më të mëdha në arsim dhe fitoi konkursin “Novosibirsk Trade Mark 2006”. Në shtator të 2010 Universiteti Mjekësor Novosibirsk State festoi përvjetorin e saj të 75.


A doni diskutuar Novosibirsk State University Medical ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


University Novosibirsk State Medical në hartën

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente University Medical Novosibirsk State

Join për të diskutuar e Novosibirsk State University Medical.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.