Dubai Pharmacy College

Dubai Pharmacy College

Dubai Pharmacy College Details

  • vend : Emiratet e Bashkuara Arabe
  • qytet : Dubai
  • akronim : DPC
  • i themeluar : 1992
  • studentët (përafërsisht.) : 2000
  • Mos harroni të diskutuar Dubai Pharmacy College
Regjistrohen në Dubai Pharmacy College

Përmbledhje


Unë personalisht nxjerrin kënaqësi të jashtëzakonshme për të shërbyer arsimin farmaci në këtë vend nëpërmjet krijimit të Dubai Pharmacy College – duke çuar në një karrierë kuptimplotë të shërbimit ndaj njerëzimit..

Kolegji synon përgatitjen vajzat si Farmacistëve dhe duke i bërë ata të vetëdijshëm për të drejtat dhe detyrat e tyre të përcaktuara në çështjet morale në bazë të etikës dhe vlerave islame. Unë jam i sigurt se shumica e prindërve do të tërhiqen drejt një institucioni të tillë të specializuar për të edukuar vajzat e tyre.

Gjatë një periudhe prej dy dekadash, Dubai Pharmacy College provuar të jetë një burim i vlerave dhe parimeve të larta dhe një vend i dedikuar të specializuara të mësimit dhe praktikës.

Uroj nxënësit e Dubai Farmacisë Kolegjit gjithë suksesit.

Haj Saeed Bin Ahmed Al Lootah
themelues & kryetar
Bordi i Trustees

DPC është e angazhuar për të siguruar arsim të akredituar farmaci në nivel universitar dhe pasuniversitar të studentëve femra të bazuar në vlerat islamike, avancimi i njohurive farmaceutike nëpërmjet kërkimit dhe shërbimit të komunitetit, në mënyrë që të shërbejë profesionit farmaci, komunitetit shkencor dhe publikut.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


  • Pharmacy universitare
  • Pharmacy klinike
  • zhvillimin e produkteve farmaceutike


A doni diskutuar Dubai Pharmacy College ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Dubai Pharmacy College në hartën


Foto


Fotografitë: Dubai Pharmacy College zyrtari Facebook
Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente Dubai Pharmacy College

Join për të diskutuar e Dubai Farmacisë College.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.