Universiteti Murdoch, Dubai

Universiteti Murdoch, Dubai

Universiteti Murdoch, Dubai Details

Regjistrohen në Universitetin Murdoch, Dubai

Përmbledhje


Mirë se vini në Universitetin Murdoch në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe. Ne jemi një nga universitetet kryesore të Australisë në Dubai dhe një vend ku mendimtarët e lirë nga e gjithë bota vijnë së bashku për të bërë një ndryshim. Ne jemi krenarë për reputacionin tonë ndërkombëtar për përsosmëri në mësimdhënie, Hulumtimi dhe studenti kënaqësinë.

Universiteti Murdoch në Dubai është e vendosur në zemër të mbresëlënëse Dubai City Ndërkombëtare Akademik . themeluar në 2007, ne jemi një kampus degë e Universitetit Murdoch, një nga universitetet kryesore të Australisë në zhvillim. Kampusi ynë në shtëpi në Perth, Western Australia, ka më shumë se 22,000 studentët dhe 2,500 Stafi nga e gjithë pothuajse 100 vende të ndryshme, studiuar në mbi 200 kurse universitare dhe pasuniversitare ose diploma, mbi një gamë të plotë të disiplinave dhe profesioneve. Murdoch ka fituar një reputacion ndërkombëtar për cilësinë e mësimdhënies dhe kërkimit të saj mbi të kaluarën 35 vjet, siç është rritur dhe pjekur. Në 2014, Murdoch qëndron 60 në renditjen Times Arsimit të Lartë të lartë në botë 100 universitetet nën 50 vjeç, e 8 më e lartë e 14 Universitetet Australiane të përfshira në krye 100, dëshmi e angazhimit tonë për mësimdhënie të jashtëzakonshme dhe të mësuarit për studentët dhe të hulumtimit tonë të cilësisë së lartë.

Në Murdoch Dubai ju do të fitoni një diplomë të plotë akredituar australiane me njohjen e saj ndërkombëtare asociuar. Të gjitha programet tona janë të akredituara nga Agjencia terciar të Arsimit të Cilësisë Standardeve (TEQSA) në Australi dhe në nivel lokal autorizuar nga Dijes dhe Autoritetit të Zhvillimit Njerëzor (Kdaa). Standardet njëjtat transferueshme zbatohen pavarësisht nëse ju jeni duke studiuar në Perth, në Dubai ose një nga kampuset tona të tjera ndërkombëtare ose rajonale. Studentët tanë kanë mundësi për të transferuar kredi të fituara në të gjithë rrjetit tonë të kampuset në baza afat-gjatë të shkurtër ose, për një eksperiencë me të vërtetë ndërkombëtar të mësuarit.

Ne vend theks të madh në cilësinë e studimit dhe universitar përvojë nxënësve tanë. Ne krenohemi me cilësinë e përmbajtjes sonë të mësimdhënies dhe kurrikulës dhe moralin tonë multikulturore. me mbi 600 studentët, mësuar nga fakulteti ndërkombëtar, nga e gjithë bota, Murdoch University Dubai është një vend stimulues dhe të gjallë për të mësuar. Ne ofrojmë objekte të shkëlqyer për studentët tanë: teknologji cutting-edge, hapësirat moderne të mësimdhënies dhe mbështetjen e të mësuarit të studentëve të përkushtuar, mbështetur nga një fakultet të përkushtuar dhe të arsimuar në nivel global. Ne ofrojmë një gamë të programeve shkallë universitare dhe pasuniversitare. Në nivel të studimeve, ne ofrojmë kurse në Biznes (financë,drejtuesit, dhe marketing), Teknologjia e informacionit (shkenca kompjuterike dhe sistemet e informacionit të biznesit) dhe Media dhe Komunikim (gazetari, lidhje me publikun, Prodhimi andscreen). Në nivel pasuniversitar, ne ofrojmë një Master në Administrim Biznesi dhe një Master i Arsimit. Studentët nuk kualifikohet për hyrje direkte dhe duke kërkuar një rrugë alternative në universitet mund të konsiderojë përfundimin e programit tonë associatedfoundation. Kjo caters për nevojat e shkollës së mesme, studentë ndërkombëtarë dhe të pjekur të cilët dëshirojnë për të fituar hyrjen në një diplomë universitare.

Ne vazhdimisht përpiqemi për të përmbushur sfidat unike të cilat ballafaqohen nxënësit në Emiratet e Bashkuara Arabe, si ata shikojnë për të marrë role udhëheqëse në rajon dhe në të gjithë botën. Të gjithë të diplomuarit tanë janë të përgatitur me aftësitë jetësore të komunikimit dhe të menduarit krijues, me njohuri të thellë praktik në fushën e tyre, dhe me një vetëdije të perspektivave globale. Ato janë artikuluar dhe analitike me mendje, me besimin për të marrë një vend në skenën globale. Është kënaqësi dhe privilegj për mua të ju mirëpresim në Universitetin Murdoch në Dubai. Ekipi ynë i përkushtuar i personelit shikon përpara për të ju mbështetur në udhëtimin tuaj të mrekullueshme të mësuarit dhe eksplorimit.

Dr Max Sully, Dean dhe Presidenti Akademik

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


programet universitare

 • Shkolla e Menaxhimit dhe Qeverisje
  • marketing
  • drejtuesit
  • financë
 • Shkolla e Arteve
  • Bachelor në Marrëdhënie me Publikun
  • Bachelor në Screen Prodhimit
  • Bachelor në Gazetari
 • Shkolla e Inxhinierisë dhe IT
  • Sistemet e Informacionit të Biznesit
  • Shkenca Kompjuterike

kurse pasuniversitare

 • Master i Administrimit të Biznesit
 • Master i Arsimit

histori


Universiteti Murdoch është një nga pesë universitetet në Western Australia, zyrtarisht përbënin në 25 korrik 1973, data në të cilën guvernatori i emëruar anëtarët e parë të Senatit të Universitetit sipas nenit 12(1)(9) të Aktit të Universitetit Murdoch. Ajo është universiteti i dytë themeluar në Australi perëndimore dhe i shtatëmbëdhjeti në Australi. Murdoch kishte dhjetë Fondacioni Profesorët. Fondacioni zëvendës kancelari ishte Profesor Stephen Griew. Profesorët e Fondacionit të Universitetit ishin dijetarët e këmbë ndërkombëtar dhe erdhi në Universitetin Murdoch me reputacion të shquar të nivelit më të lartë në fushat e tyre përkatëse. Ata zyrtarisht filloi detyrat në 1 korrik 1973. Në 1975, vitin e inauguruese, Universiteti Murdoch regjistruar 672 studentë. sot, Universiteti Murdoch ka një popullsi studentëve të gjatë 18,000 duke përfshirë 2,000 studentë ndërkombëtarë përhapur në të gjithë tre kampuset në Western Australia dhe Qendrat Ndërkombëtare të studimit në Singapor, Malaysia, Japonia dhe Dubai


A doni diskutuar Universitetin Murdoch, Dubai ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Universiteti Murdoch, Dubai në hartën


Foto


Fotografitë: Universiteti Murdoch, Dubai zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Universiteti Murdoch, komente Dubai

Bashkohen për të diskutuar i Universitetit Murdoch, Dubai.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.