Arab Emirates University United

Arab Emirates University United . Universiteti më i mirë i Emiratet e Bashkuara Arabe. Të studiuar jashtë vendit. Arsimi i lartë në Emiratet e Bashkuara Arabe.

United Arab Emirates University Details

Regjistrohen në Universitetin Emiratet e Bashkuara Arabe

Përmbledhje


Mirë se vini në Universitetin Emiratet Arabe të Bashkuara (UAEU) – universiteti i parë dhe më kryesorja të plotë kombëtare në Emiratet e Bashkuara Arabe. themeluar në 1976 nga fundi i Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, UAEU aspiron të bëhet një të plotë, Hulumtimet intensive universitare dhe aktualisht enrolls rreth 14,000 Emiratet dhe studentë ndërkombëtarë. Si universitetin e Emirateve të Bashkuara Arabe anije, UAEU ofron një gamë të plotë të akredituar, programe me cilësi të lartë universitare dhe universitare përmes nëntë Kolegjeve: Biznes dhe Ekonomi; arsim; inxhinieri; Ushqimit dhe Bujqësisë; Humane dhe Shkencave Sociale; IT; ligj; Mjekësia dhe Shëndeti Shkenca; dhe Shkencës. Me një fakultet të shquar ndërkombëtar, state-of-the kampus art të ri, dhe gamën e plotë të shërbimeve mbështetëse të studentëve, UAEU ofron një mjedis të gjallë të mësuarit që është i pakrahasueshëm në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Në makinë e saj për të arritur shtat ndërkombëtare kërkimore, UAEU punon me partnerët e saj në industrinë e për të siguruar zgjidhje të hulumtimit për sfidat me të cilat përballet kombi, Rajoni, dhe bota. Universiteti ka krijuar qendrat kërkimore me rëndësi strategjike për vendin dhe rajonin të cilat janë avancimin e njohurive në fusha kritike duke filluar nga burimet ujore të trajtimeve të kancerit. UAEU aktualisht renditet në mesin e universiteteve më të mira hulumtuese në GCC dhe botën arabe, dhe ndër më të lartë 25% globalisht.

Programet akademike UAEU së janë zhvilluar në partneritet me punëdhënësit, kështu që të diplomuarit tanë janë në kërkesë të lartë. alumni UAEU mbajnë poste kyçe në industrinë e, tregti, dhe qeverisë në të gjithë rajonin. Investimet tona të vazhdueshme në objektet, Sherbime, dhe stafit të sigurojë që UAEU do të vazhdojë të shërbejë si një model të inovacionit dhe përsosmërisë.

Arsyet për të zgjedhur: Emiratet Arabe te Bashkuara University:

1. përsosmëri

Në UAEU ne fokusohemi në cilësinë e përvojës mësimore për secilin nxënës. "Axhenda excellence" UAEU e përfshin çdo aspekt të universitetit. Këtu ju do të gjeni fakultetin mirën në kombin, teknologjinë më të përparuar në rajon dhe objektet më moderne dhe tërheqëse kampus të gjendet kudo. Fokusi ynë paepur për përsosmëri siguron që shkalla juaj është vlerësuar shumë, si kombëtare dhe ndërkombëtare, dhe se ju do të largohet nga universiteti e pajisur plotësisht për sukses profesional dhe personal.

2. International Njohja

Bazuar në reputacionin tonë ndërkombëtar, punësimi i të diplomuarve tanë, dhe produktivitetit tonë kërkimore, UAEU vazhdon të renditet në mesin e më të mirë të universiteteve në botë. QS, një renditje me qendër në Londër ndërkombëtare e universiteteve kryesore të botës, Normat UAEU si numri një në vend dhe numri i 385 në botë. QS përfshin gjithashtu UAEU në lista e krye 50 universitetet botërore që janë themeluar në të kaluarën 50 vjet.

3. Punësimit të të diplomuarve tanë

Që nga programet tona janë hartuar në bashkëpunim me punëdhënësit, të diplomuarit tanë janë kërkuar shumë pas nga të dy subjekteve private dhe qeveritare. Programet tona akademike nuk janë vetëm teori në klasë, por edhe praktike praktike dhe përvoja hulumtuese. Të diplomuarit tanë vazhdimisht të gjeni se duart-në e tyre përvojë siguron që të dy me aftësitë praktike që punëdhënësit vlera dhe me lidhjet dhe marrëdhëniet që janë pjesë e rëndësishme e procesit të ndërtimit të karrierës.

4. Një mjedis mbështetës Learning

UAEU është angazhuar për të siguruar mbështetje për të siguruar që çdo nxënës mund të jetë i suksesshëm. Shërbimet tona mbështetëse përfshijnë këshillim, kujdesit shëndetësor, mbështetja IT, mbështetja e aftësisë së kufizuar, shërbimet e karrierës, ndihmë financiare, shërbimet ndërkombëtare studentore, alumni shërbimet, një qendër sukses studenti dhe një këshill të studentëve. Pavarësisht nga pengesat që ju hasni gjatë rrugës, nuk është gjithmonë një mentor, këshilltar, ose një këshilltar pranë për të ndihmuar. Çdo nxënës është i pajisur me një këshilltar akademik individual për të ndihmuar me vendimet kritike dhe zgjidhjet që ju të përballet së bashku rrugën e suksesit profesional dhe karrierën.

5. A Vibrant Living Mjedisit

Qëllimi ynë nuk është vetëm të japë studentëve një kualifikim shkallë të shkëlqyer, por edhe për të siguruar që ju të argëtohen së bashku rrugën. Studentët tanë vijnë nga më shumë se 50 vendet, kështu që ju do të ndërveprojnë me të dhe të mësojnë nga njerëzit me prejardhje të ndryshme kulturore. Universiteti ofron një pasuri të aktiviteteve jashtëshkollore dhe përvojat e jetës, rritjen e të pasuruar përvojën tuaj universitar, dhe me më shumë se 50 Klubet dhe Shoqëritë në UAEU, nuk ka mungesë të mundësive të argëtohen jashtë ligjëratave dhe të gjejë miq. Kampusi UAEU është një komunitet i vërtetë me kafene të shumta dhe restorante, me pakicë dhe bankare objektet, i ndritshëm, banesa moderne kampus, dhe objekteve të jashtëzakonshme atletike dhe rekreative.

6. Një Campus Magnificent New

Kampusi i ri UAEU përmban arkitekturës më moderne, Zonat për qendrat kërkimore të specializuara, prerja edge rrjetit të infrastrukturës IT, klasat dhe laboratorët që funksion pajisje të fundit dhe teknologji mësimore për të rritur të mësuarit e studentëve. Ekziston edhe një bibliotekë shtrirë duke ofruar burime të mëdha fizike dhe elektronike, dy botë klubet e shëndetit të klasit të pajisura me pajisje të fundit palestër, dy pishina olimpike not mesme, si dhe tenisit, basketboll, dhe gjykatat badminton.

7. Cutting-Edge Research

UAEU është Kryeministri universiteti hulumtimi i vendit. Ne jo vetëm që transmetojnë njohuri për studentët tanë, por nëpërmjet kolegjet tona dhe qendrat kërkimore të ndihmojë për të krijuar njohuri të reja, të punojnë në zhvillimin e trajtimeve të reja për kancerin, prodhojnë teknologji të re për adresimin e nevojave energjetike të botës dhe për të zhvilluar teknika të reja për të rritur furnizimin globale të ushqimit. Çdo vit historianët tanë dhe arkeologët ndihmojnë për të zbuluar dhe për të vlerësuar objekte historike në lidhje me arritjet dhe kulturën e popullit nga kjo pjesë e botës. Si student UAEU, ju do të keni mundësi për të punuar krah për krah me fakultet të njohur ndërkombëtarisht kërkimore në këto projekte të mrekullueshme.

8. Outreach Community

Si universitetin kombëtar të Emirateve të Bashkuara Arabe, UAEU njeh përgjegjësinë e universitetit dhe të diplomuarit tanë të kontribuojnë në mirëqenien e komunitetit më të gjerë. Ne inkurajojmë studentët dhe stafin tonë për të dhënë përsëri në komunitet me anë të angazhimit qytetar, shërbim publik, dhe hulumtim. Universiteti i ndihmon nxënësit të lidhen me organizatat vullnetare dhe të shërbimit të komunitetit në zonën e veçantë të interesit të studentit.

9. zgjedhje

Nuk ka universitet në vend siguron sa më shumë zgjedhje akademike si UAEU. Ofertat e universitetit 52 Programet Diplomë Bachelor, 37 Programet Master, një Doktor i Mjekësisë (MD), një doktor i Farmacisë (Pharm.D), një program Ph.D, dhe një Doktor i Administrimit të Biznesit (DBA) nëpër një gamë të gjerë të disiplinave, duke përfshirë të biznesit, ekonomi, arsim, inxhinieri, ushqim dhe bujqësi, shkencat humane, shkencat shoqërore, IT, ligj, mjekësi dhe shkencat e shëndetit, dhe shkencat natyrore. Shumë nga programet tona shkallë janë unike për UAEU, dhe shumë prej tyre janë të ofruara në kombinime unike. Çfarëdo interesat tuaja, talentet, dhe qëllimet, UAEU ka një program të shkojë.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


  • Kolegji i Biznesit & ekonomi
  • Kolegji i Edukimit
  • Kolegji i Inxhinierisë
  • Kolegji i Ushqimit & bujqësi
  • Fakulteti i Shkencave Humane & Shkencat shoqërore
  • Kolegji i Teknologjisë së Informacionit
  • Kolegji i Ligjit
  • Kolegji i Mjekësisë & Shëndeti Shkenca
  • Kolegji i Shkencave


A doni diskutuar Arabe Universitetin e Bashkuara ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Emiratet e Bashkuara Arabe University në hartën


Foto


Fotografitë: Arab Emirates University United zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente United Arab Emirates University

Bashkohen për të diskutuar në Universitetin Emiratet e Bashkuara Arabe.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.