EducationBro - Studimi Magazine jashtë vendit

Universiteti Evropian Ndërkombëtar

Chernivtsi National University

Universiteti Teknik Kombëtar i Ukrainës “Instituti Politeknik Kiev”

National University Minierave

National University Aviacionit

University Sumy State

Universiteti Kombëtar Ekonomik Ternopil

Ivano-Frankivsk National Universiteti Teknik i Naftës dhe Gazit

Odessa National University Mechnickov

National University of Life dhe Mjedisit Shkencave të Ukrainës

Ivan Franko National University of Lviv

Lviv Politeknik National University