St George-së, Universiteti i Londrës

Universiteti i Londrës Shën Gjergjit. Studimi në Angli. Arsimi në Mbretërinë e Bashkuar. Education Bro - Studimi Magazine jashtë vendit

St George-së, Universiteti i Londrës Details

Regjistrohen në St George-së, Universiteti i Londrës

Përmbledhje


Ne krenohemi me sigurimin përvojën më të mirë të mundshme për studentët tanë – duke u bazuar mbi 250 vjet e inovacionit dhe në hap me sfidat shëndetësore të një NHS ndryshim. Përkushtimi ynë për studentët, Stafi dhe alumni është ndërtuar mbi një angazhim të ndajmë me ta në përmirësimin dhe avancimin e shëndetit.

Ne jemi krenarë për diversitetin tonë, duke ofruar Studentët nga një gamë të gjerë të përkatësive mundësinë për të punuar dhe për të studiuar në një kampus shëndetësor reflekton gamën e plotë të profesioneve të kujdesit shëndetësor.

St George-së, Universiteti i Londrës është i vetmi universitet i Mbretërisë së Bashkuar i dedikuar për edukimin mjekësor dhe shkencat e shëndetit, trajnim dhe hulumtim. dallueshmëria ynë është i bazuar në fokusin tonë të veçantë në shkencat e shëndetit dhe mjekësisë dhe ne përpiqemi për të sjellë një qasje inovative dhe bashkëpunuese për të gjithë ne bëjmë.

Ne ofrojmë një të klasit botëror multi-profesional shkencat e shëndetit arsimin që pajis të diplomuarit tanë për të përmbushur nevojat e sotme të kujdesit shëndetësor nëpërmjet kërkimeve shkencore, excellence klinike, aftësi të forta ndërpersonale dhe ekip me bazë të punës. Ndarja e një mjedis klinike me një spital të madh të mësimdhënies në Londër, qasja jonë inovative në rezultatet e arsimit në të mirë-harmonishëm, klinicistët shumë të aftë, shkencëtarët, dhe profesionistët e shëndetit dhe të kujdesit social.

Ne gjithashtu të punojë ngushtë me ofruesit e kujdesit shëndetësor në të gjithë jug të Londrës për të siguruar që kurset tona pasqyrojnë praktikat fundit klinike dhe që studentët tanë të përfitojnë nga mundësitë e ndryshme vendosje klinike. Pasuria e përvojës klinike në dispozicion është një nga arsyet pse St George-së vazhdon të jetë aq popullor me studentët.

Fakulteti i Shëndetit, Kujdesi Social dhe Arsimit që ne të drejtuar në partneritet me Universitetin Kingston mëson kurse duke përfshirë pleqsh, mami, radiografi, shkenca ndihmës, fizioterapi dhe punë sociale.

Programet tona janë rigoroze, por ne krenohemi me mbështetjen personale që ne ofrojmë studentëve tanë, duke siguruar ata bëhen klinicistët para-normë dhe shkencëtarët, me këmbët e tyre në mënyrë të vendosur në tokë. Ne besojmë se të gjithë duhet të jenë në gjendje për të hyrë në të mirat e zbulimit biomjekësore dhe se kërkimi duhet të jetë një pjesë integrale e trajnimit dhe edukimit të profesionistëve të kujdesit shëndetësor.

Ne kemi më shumë se 250 vitet e përsosmërisë dhe inovacionit në kërkimin dhe edukimin rezultuar në përparime novator në mjekësi dhe kujdesin shëndetësor. alumni tona përfshijnë Edward Jenner, John Hunter, Muriel Powell dhe Patrick Steptoe. Tre institutet tona kërkimore të përqëndrohet në zbulimin biomjekësore dhe shkencore, avancimin e parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve në fushën e shëndetit të popullatës, sëmundje të zemrës dhe infeksioni – tre nga sfidat më të mëdha për shëndetin global në 21st shekull.

Ne jemi të angazhuar për të zhvilluar të kuptuarit e publikut dhe përfshirjen në programet tona kërkimore dhe në mënyrë aktive të kontribuojë në partneritete anembanë Londër, lidh studentët dhe studiuesit të praktikuesit dhe punëdhënësit në të gjithë rajonin.

Qëllimi ynë është që të zhvillojë njerëzit që plotësojnë nevojat e kujdesit shëndetësor sotme dhe sfidat e kujdesit shëndetësor nesër dhe ne mirëpresim ngrohtësisht studentë që ndajnë vlerat tona, energjia dhe ambicia.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Shkenca Biomedical
 • Imazhe gjirit
 • Praktika Healthcare
 • Shkenca Healthcare (Shkenca fiziologjike)
 • Mjekësia Mbbs
 • Mjekësia Mbbs (Graduate Entry)
 • Mami / mami i regjistruar për të regjistruar infermjeret
 • Mami / e regjistruar mami
 • Nursing / Infermiere e regjistruar
 • Praktika ndihmës
 • Shkenca ndihmës
  fizioterapi
 • radiografi, diagnostikues
 • radiografi, terapeutik

histori


Ne kemi një kohë të gjatë, Historiku i shquar i mjekëve të trajnimit, që daton më shumë se 250 vjet. Në mesin e alumni tona ne mund të llogarisin disa nga etërit themelues të mjekësisë. Ne jemi njohur edhe për qasjen tonë inovative në arsim në zhvillim dhe të diplomuarit tanë janë me të vërtetë e gatshme për masa të rrepta dhe përfitimeve të një profesioni të vështirë dhe në ndryshim.

1733 Spitali Shën Gjergjit Hapet në Lanesborough House në Hyde Park Corner. Spitali i ri është e rregulluar në tre kate dhe strehon 30 pacientët në dy reparte, një për burrat dhe një për gratë.

1751 Regjistrimi formal i mjekëve nxënës fillon.

1754 Kirurgu i shquar John Hunter fillon të ndërmarrë studimet prane Shën Gjergjit.

1796 Edward Jenner (student nga 1770 te 1774) me sukses kryen vaksinimit kundër lisë së parë, duke çuar në zhdukjen eventuale të plotë të sëmundjes në 1980. Lëkurën e Blossom, lopë e përdorur në eksperiment lisë Jenner-së, u paraqit në St George-së, Universiteti i Londrës nga djali Jenner në 1857, dhe ka mbetur në posedim të universitetit që.

1800 Me ndërtimin Lanesborough House rënë në gjendje e keqe, një konkurs zhvillohet për të hartuar një ndërtesë të re 350-krevat në spital. Kjo është fituar nga William Wilkins, një arkitekt English Vepra më e famshme e të cilit është Galeria Kombëtare.

1844 Benjamin Brodie, kirurg në Spitalin e Shën Gjergjit, emërohet si presidenti i parë i Kolegjit Mbretëror të Kirurgëve. Brodie do të shkojnë në të emërohet presidenti i parë i Këshillit të Përgjithshëm Mjekësore në 1858.

1858 Anatomia Gray, produkt i bashkëpunimit në mes të Henry Gray dhe demonstrues në anatomisë Henry VanDyke Carter, një nga arritjet më të mëdha artistike dhe shkencore është publikuar.

1867 Mr Atkinson Morley lë kursimet e tij në Spitalin e Shën Gjergjit për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e një të largët rimerr veten në shtëpi nga zhurma dhe epidemisë së Londrës.

1895 Patrick Manson emërohet pedagog në Mjekësisë Tropikale dhe i jep serinë e parë ndonjëherë leksionesh në sëmundjeve tropikale në St George-së. Manson vazhdoi të gjetur London School of Higjienës dhe Mjekësisë Tropikale në 1899.

1899 Edward Wilson kualifikohet në spitalin Medical School e Shën Gjergjit. Në kualifikim i kërkohet të bashkohet Captain Scott parë Antarctic Expedition, duke lënë Anglinë në 1901 si kirurg i vogël dhe zoolog. Në 1910 ai bashkohet me ekspeditën fatkeq të drejtuar nga Scott në Polin e Jugut dhe vdes me anëtarët e tjerë të partisë në kthimin e tyre nga Polin e Jugut.

1915 St George-së është universiteti i parë në Londër për të pranuar studentë femra gjatë Luftës së Parë Botërore. Helen Inglby, një nga katër gra pranuar së bashku Ethelberta Claremont, Marian M. Bostock dhe Elizabeth O'Flynn, vazhdon të bëhet Patolog i Qendrës Mjekësore Albert Ajnshtajn në Filadelfia në1945.

1939-1945 Gjatë Luftës së Dytë Botërore Shën Gjergjit bëhet një njësi e Shërbimit Spitalor Emergjencës, duke siguruar 200 shtretër për viktimat e luftës dhe të 65 shtretër për të sëmurët civile.

1948 NHS vjen në jetë në 5 korrik 1948 të siguronte kujdes shëndetësor për të gjithë qytetarët, në bazë të nevojës, mos aftësia për të paguar.

1954 Aubrey Leatham është emëruar si kardiolog e parë e Shën Gjergjit konsulente. Leatham është i njohur mirë për hartimin e një version të ri dhe të përmirësuar të stetoskop, dhe për të shpikur e parë stimulues kardiak endocardial në botë kardiak.

1958 Operacioni i parë i qëndrimit të mjetit stimulues kardiak është kryer në St George-së.

1973 Ndërtimi fillon në faqen e re e Shën Gjergjit në Tooting, Londër.

1976 Faza e parë e Shkollës Mjekësore hapet në Tooting me 80 studentët.

1978 Pioneer e trajtimit të fertilitetit Patrick Steptoe, (ish-nxënës, Mbbs 1939), është përgjegjëse, së bashku me biolog dhe fiziolog Robert Edwards, për zhvillimin e në fertilizimi in vitro (IVF), duke çuar në lindjen e fëmijës të parë test-tub në 1978.

1980 St George-së në Hyde Park mbyll dyert e saj për herë të fundit dhe HM Mbretëresha Elizabeta II hap Spitali dhe mjekësore shkollën e re të Shën Gjergjit në tooting në 6 nëntor 1980.

1995 Fakulteti i Shëndetësisë dhe Shkencave Sociale, një bashkëpunim të përbashkët në mes SGUL dhe Universitetin Kingston është vendosur, duke ofruar shëndetësinë dhe arsimin kujdesit social në infermieri, Arsimi mami dhe radiografi.

2000 St George-së është institucioni i parë në Mbretërinë e Bashkuar për të nisur Programin e hyrjes në Graduate MBBS (GEP), një katër vjeçar fast-track degë mjekësore të hapura për të diplomuarit në çdo disiplinë.

2008 50 vjet pas operacionit të parë stimulues kardiak është kryer në Spitalin e Shën Gjergjit, operacioni 50000 po kryhet me sukses në Spitalin.

2011 grup i parë i studentëve të mjekësisë regjistron programin e mjekësisë diplomuar në Universitetin e Nikosisë, Qipro.

2013 Pasuniversitare Diploma Mjeku Associate Studimet Ekipi Teaching fiton parë ndonjëherë Perspektivat Award pasuniversitar për ekipin më të mirë Mësimit (shkencë, Teknologji dhe Inxhinieri).

2014 HRH Princess Anne hap NË ST Gjergjit, qendra ndërkombëtare të studentëve në Londër.

2014 Hulumtimi i kryer nga Instituti i Shëndetit të Popullsisë mbi efektet e pirjes së duhanit prindërore në shëndetin respirator tek fëmijët rezulton në një Bill Westminster për të ndaluar pirjen e duhanit në makina kur fëmijët janë të pranishëm.


A doni diskutuar St George-së, Universiteti i Londrës ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


St George-së, Universiteti i Londrës në hartën


Foto


Fotografitë: St George-së, Universiteti i Londrës zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

St George-së, Universiteti i Londrës komente

Bashkohen për të diskutuar e Shën Gjergjit, Universiteti i Londrës.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.