Universiteti Tufts

Universiteti Tufts. Studimi në SHBA. EducationBro.com

Tufts University Details

  • vend : Shtetet e Bashkuara të Amerikës
  • qytet : Medford
  • akronim : TU
  • i themeluar : 1852
  • studentët (përafërsisht.) : 11000
  • Mos harroni të diskutuar Universiteti Tufts
Regjistrohen në Universitetin Tufts

Përmbledhje


Universiteti Tufts është një institucion privat që u themelua në 1852.

tarifat e shkollimit në Tufts Universityare $50,000 (Aprox.).

Universiteti Tufts është e vendosur në zonën e Medford / Somerville e Massachusetts, jo larg nga qendra Boston. Tufts ka kampuse të tjerë në lagje lagje e kinezëve Bostonit, ku programi i saj shkencat e shëndetit është e vendosur, dhe në periferi të Grafton, shtëpi për Shkollën Cummings i Mjekësisë Veterinare. Të gjitha freshmen dhe sophomores janë të detyruar të jetojnë në kampus në konvikte, suites ose shtëpi universitare në pronësi ose apartamente. Disa grupe studentore janë Cycling Club; të Beelzebubs, një gjithë-mashkull një grup cappella; dhe Shoqëria Freethought. Rreth gjysma e trupit studentor merr pjesë në studim jashtë vendit programet, dhe rreth 15 për qind e nxënësve janë të lidhur me jetën greke. nuskë zyrtare Tufts ', Jumbo elefanti, është vetëm nuskë shkolla e shënuar në Dictionary Webster.

Tufts është i përbërë nga Shkolla e Arteve dhe Shkencave; Shkolla e Inxhinierisë, e cila shërben si universitare dhe pasuniversitare nxënësit; dhe një numër i shkollave pasuniversitare dhe profesionale. Të përfshira në programet e saj të diplomuar janë School shumë renditet i Mjekësisë dhe Cummings Shkollën e Mjekësisë Veterinare. Shkolla e Mjekësisë Dentare dhe Shkolla Fletcher për çështjet ndërkombëtare shkolla të tjera të rëndësishme diplomuar. mbledhja e përhershme art Tufts "përmban punime nga Pablo Picasso, Andy Warhol dhe John Singer Sargent. alumni të rëndësishme përfshijnë themeluesin eBay Pierre Omidyar, Aktori Golden Globe-fituese Peter Gallagher dhe Guster kitarist dhe këngëtar Adam Gardner. Të dy Gallagher dhe Gardner këndoi në Beelzebubs.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


  • Shkolla e Arteve dhe Shkencave
  • Shkolla e Inxhinierisë

histori


Në vitet 1840, kisha Universalist kërkuar për të hapur një kolegj në New England, dhe ne 1852, Charles Tufts dhuruar 20 akra në kishë për të ndihmuar ata të arritur këtë qëllim. Charles Tufts kishte trashëguar tokën, një kodër shterpë që ishte një nga pikat më të larta në zonën e Bostonit, quajtur Walnut Hill, dhe kur u pyet nga një anëtar i familjes që ai synon të bëjë me tokën, ai tha “Unë do të vë një dritë në të.” Tij donacion 20-acre (pastaj me vlerë $20,000) është ende në qendër të Tufts’ tani 150 acre kampus, straddlingSomerville dhe Medford. Ai ishte gjithashtu në 1852 se Commonwealth e Massachusetts privilegjuar Tufts College, duke vënë në dukje kolegj duhet të promovojë “virtyti dhe devotshmëria dhe të mësuarit në të tilla prej gjuhëve dhe liberale dhe të dobishme artet si do të rekomandohet.” Gjatë qëndrimit të tij, Ballou kaloi një vit udhëtojnë dhe studiojnë në Mbretërinë e Bashkuar. Metodat e mësimit të cilat ai iniciuar u bazuar në mësime që janë kryer në Universitetin e Oksfordit dhe Universitetin e Edinburgut. Tani më shumë se 160 vjeç, Tufts është kolegji i tretë më i vjetër në zonën e Boston.

Duke qenë një nga ndikimet më të mëdha në krijimin e Kolegjit, Osea Ballou II u bë presidenti i parë në 1853, dhe College Hall, ndërtesa e parë në kampus, ka përfunduar vitin e ardhshëm. Kjo ndërtesë tani mban emrin e Ballou-së.[20] Kampusi u hap në gusht 1854. Presidenti Ballou vdiq në 1861 dhe u pasua nga Alonzo Ames minator. Edhe pse nuk është një i diplomuar kolegji, presidenca e tij u shënua me disa përparime. Këto përfshijnë krijimin e shkollave përgatitore për Tufts të cilat përfshijnë Goddard Seminarin, Westbrook Seminary, dhe Dean Academy. Gjatë Luftës Civile kolegji mbështeti aktivisht kauzën e Bashkimit. Rezidencë e majorit George L. Stearns i cili qëndroi në pjesë të kampusit ishte një stacion në hekurudhore Underground. Përveç që klasat më të mëdha të rriten, 63 diplomuarit shërbyer në ushtrinë Union. Kursi i parë i një programi tre-vjeçar të çojnë në një diplomë në inxhinieri civile është themeluar në 1865, të njëjtin vit u themelua MIT. nga 1869, Teologjike Shkolla Crane u organizua.

Pasardhësi i minatorit, Elmer Capen-it ishte i pari president që të jetë një alumnus Tufts. Gjatë kohës së tij, një nga inovatorët më të hershme ishte Amos Dolbear. Në 1875, si kryetar i departamentit të fizikës, ai instaluar një telefon pune që lidhte laboratorin e tij në Ballou Hall në shtëpinë e tij për profesorët Row. Dy vjet më vonë Alexander Graham Bell do të marrin patentë. Puna Dolbear në Tufts u vazhdua më pas nga Markoni e Tesla.[22] Dijetarë të tjerë të famshme përfshijnë William Leslie Hooper cili përveç për të shërbyer si president aktrimit, projektuar armaturë parë slotted për dynamos. Studenti i tij në kolegj, Frederick Stark Pearson përfundimisht do të bëhet një nga pionieret e industrisë energjisë elektrike Amerikës. Ai u bë përgjegjës për zhvillimin e energjisë elektrike dhe elektrike sistemeve të makinave në rrugë e cila shumë qytete në Amerikën e Jugut dhe Evropë përdorura. Një tjetër shifër dukshëm është Stephen M. Babcock cili zhvilloi testin e parë praktike për të përcaktuar sasinë e yndyrë gjalpi në qumësht. Që zhvillimin e saj në kolegj, Test Babcock është vështirë të modifikuar. Zgjerimi i departamenteve të kimisë dhe biologjisë janë udhëhequr kryesisht nga studiues Arthur Michael, i cili ishte një nga kimistët e para organike në SH.B.A., dhe John Sterling Kingsley i cili ishte një nga dijetarët e parë të anatomisë krahasuese.

P. T. Barnum ishte një nga benefactors hershme të Tufts Kolegjit, dhe Muzeu i Historisë Natyrore Barnum (Barnum Hall) është ndërtuar në 1884 me fonde të dhuruara prej tij për të strehuar mbledhjen e tij të mostrave të kafshëve dhe fshehin mbushur të Jumbo elefant, i cili do të bëhet nuskë i universitetit. Ndërtesa qëndroi deri në prill 14, 1975, kur zjarri gutted Barnum Hall, duke shkatërruar tërë mbledhjen.

në korrik 15, 1892, Bordi i Trustees Tufts votuar “se Kolegji jenë të hapura për gratë në departamentet universitare në të njëjtat terma dhe kushte si burra.” Metcalf Hall u hap në 1893 dhe shërbeu si konvikt për gratë. Në të njëjtin takim, të besuarit votoi për të krijuar një fakultet shkollë diplomuar dhe për të ofruar Ph.D. shkallë në biologji dhe kimi. Në 1893 Shkolla Medical hapur dhe në 1899 Dental College Boston u integruar në universitet. Në 1890, Departamenti i Inxhinierisë Elektrike u krijua, dhe ne 1892 – 1893 rrjedha e programit trevjeçar në inxhinieri civile u shtri në katër vjet. Me ardhjen e programit katërvjeçar gradat dhënë ishin diplomë inxhinieri civile ose elektrike. Tufts College shtuar Departamentin e Inxhinierisë Mekanike dhe Departamenti i Inxhinierisë Kimike në 1894 dhe 1898, përkatësisht. Në 1898, të besuarit votoi për të vendosur zyrtarisht një Kolegjin universitare të Inxhinierisë.

Kolegji Jackson për Gratë është themeluar në 1910 si koordinuar kolegj në afërsi të kampusit Tufts. Në 1980 ajo u integrua në Kolegjin e Arteve Liberale, por është ende e njohur në emër formal të Arteve dhe Shkencave universitare ndarjes së, the “Kolegji i Arteve Liberale dhe Jackson College.” Gratë universitare në arte e shkenca vazhdon të pranojë diplomat e tyre nga Jackson College deri 2002.

Tufts zgjeruar në 1933 me hapjen e Shkollës Fletcher e Ligjit dhe Diplomaci, shkolla diplomuar i parë i marrëdhënieve ndërkombëtare në Shtetet e Bashkuara. Shkolla Fletcher filloi si një përpjekje e përbashkët mes Tufts dhe Universitetin e Harvardit, financuar nga një dhunti nga kohë të gjatë Tufts mirëbërësi dhe alumnus Dr. Austin Barclay Fletcher. Tufts mori administrimin e plotë të Shkollës Fletcher në 1935, dhe lidhjet e forta midis dy shkollave të mbetet.

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, Tufts College ishte një nga 131 kolegjet dhe universitetet në nivel kombëtar që kanë marrë pjesë në Programin V-12 marinës College Trajnimit të cilat ofrohen nxënësve një rrugë për një komision të marinës.

Për shkak të kufizimeve të udhëtimit të vendosura nga Lufta e Dytë Botërore, Boston Red Sox realizuar trajnimin pranverë për 1943 Sezoni i Major League në Tufts College. Në 1955, Zgjerimi i vazhduar është reflektuar në ndryshimin e emrit të shkollës në Universitetin Tufts.

Universiteti përjetuar një rritje gjatë presidencës së Jean Mayer (1976-1992). Mayer themeluar Tufts’ veterinar, ushqim, dhe shkollat ​​bio dhe fituar kampuset GRAFTON dhe Talloires, në të njëjtën kohë heqjen e universitetit për të dalë nga situata e saj të tmerrshme financiare duke rritur madhësinë e përzier nga një faktor i 15.

Kolegji i Inxhinierisë shtuar diplomuar studim për fillimet e saj e kurrikulës në 1961, me gradë master në dispozicion në katër departamente. Ajo shtoi Ph.D. Programet në inxhinieri mekanike në 1963, inxhinieri elektrike në 1964, projektimit inxhinieri në 1981, dhe inxhinierisë civile në 1985. Në 1984 CEO dhe kryetari i Analogic Corporation dhe NeuroLogica Corp Bernard Marshall Gordon themeloi Institutin Gordon Tufts, si institucioni i parë arsimor e krijuar për të nxitur sipërmarrjen në fushën inxhinierike. Në 1991 Shoqata e New England i shkollave dhe kolegjeve të akredituar institutin për t'i dhënë shkallën e Master i Shkencave në Menaxhim Inxhinieri dhe në 1992 Instituti Gordon u bë pjesë e Kolegjit të Inxhinierisë. Në 1999, Kolegji i Inxhinierisë u bë Shkolla e Inxhinierisë, kur mbikëqyrja e programeve inxhinierike të diplomuar u transferua nga Shkolla Pasuniversitare të Arteve dhe Shkencave. Si pjesë e së njëjtës riorganizimit Fakulteti i Arteve dhe Shkencave u bë Fakulteti i Arteve, Shkenca, dhe Inxhinieri (AS&E).

Nën presidentin Larry Bacow, Tufts filluar një fushatë të kapitalit në 2006 me qëllim të rritjes së $1.2 miliardë për zbatimin e plotë nevojën-verbër pranimin nga 2011. Që nga dhjetori 10, 2010 fushata e ngritur $1.14 miliardë. Tufts marrë donacione më të mëdha në historinë e saj që nga viti 2005, duke përfshirë një $136 milionë trashëgim të përzier e saj mbi shpërbërjen e një besimi bamirësie ngritur nga 1911 alumnus Frank C. dyshe, një $100 milionë dhuratë nga themeluesit eBay Pierre Omidyar për të vendosur-Tufts Omidyar Fondin e mikrofinanciar, dhe një numër $40 Dhurata million-plus për shkollat ​​e veçanta.

Në 2008, Hines Interesat dhe TUDC, një degë e Universitetit, planifikuar për të thyer terren në Station Kulla e Jugut. Tufts kishte fituar të drejtat e ajrit nga Stacioni Jugut në 1990, me ish-presidenti Jean Meyer parashikuar një kullë që do të jetë qendra e hulumtimeve mjekësore. Dizajni paraprak është bërë nga Cesar Pelli me ndërtimin tani planifikuar të fillojë në 2017.

në nëntor 30, 2010, universiteti njoftoi se Anthony P. Monaco, dikur i Oksfordit, do të bëhej presidenti i saj e trembëdhjetë. Inaugurimi Monaco u zhvillua në tetor 21, 2011.

Deri në tetor 15, 2015, Computer Science tejkaluar Marrëdhënie Ndërkombëtare si më të madhe të mëdha në universitet, me 466 diploma deklaruar.

në dhjetor 22, 2015, Universiteti njoftoi se do të kandidojë Shkollën e Muzeut të Arteve të Bukura. Bashkimi është planifikuar të përfundojë në qershor 30, 2016.

në dhjetor 2015, Universiteti përfunduar një rindërtimin e Shkallë Memorial. Një Plant ri Central Energy është aktualisht në ndërtim e sipër dhe pritet të përfundojë në verën e vitit 2016. Ajo do të zëvendësojë një plakje 60 Vitin e bimëve të vjetra dhe të sigurojë kaldaja të reja të efikasitetit të cilat përveç sigurimit Universitetin direkt me energji elektrike, me ujë të nxehtë dhe të ftohtë, do të ndihmojë emisionet prerë University. Universiteti është gjithashtu ndërtimin e një shkencë dhe inxhinieri kompleks të ri (SEC). KSHZ-ja do të paraqesë gjendjen e laboratorëve të artit dhe për të nxitur kërkime ndërdisiplinore mes Neuroscience dhe departamentet e shkencave mjedisore. Ndërtesa e re do të përfundojë deri në verën e vitit 2017 dhe do të bashkohet me rehabilituar rishtazi 574 Boston Avenue në zgjerimin e klasës dhe laboratorike objekteve për shkollën inxhinieri.


A doni diskutuar Universiteti Tufts ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Universiteti Tufts në hartën


Foto


Fotografitë: Universiteti Tufts zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente Universiteti Tufts

Bashkohen për të diskutuar i Universitetit Tufts.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.