“EducationBro” ayeuna boga posisi kabuka. no mamang, pisan geura-giru kami gé neangan pikeun jumlah badag pagawé.

Atoh we sok muka pikeun bongbolongan Anjeun. Tulis urang naha urang kudu milih anjeun jeung urang gé manggihan posisi anjeun di wewengkon mana wae. Urang sok kudu bakat.