kabijakan privasi
kawijakan privasi ieu geus disusun ka hade ngawula maranéhanana anu prihatin jeung 'Sejenna Pribadi diwanoh kumaha maranéhanana’ (PII) keur dipaké online. PII, sakumaha nu ditétélakeun di hukum privasi US jeung kaamanan informasi, nyaeta informasi anu bisa digunakeun dina sorangan atawa jeung inpo nu sejen pikeun ngaidentipikasi, kontak, atawa maluruh jalma single, atawa pikeun ngaidentipikasi hiji individu dina konteks. Mangga baca kawijakan privasi urang sacara saksama pikeun meunangkeun pamahaman jelas kumaha urang kumpulkeun, make, nangtayungan atawa disebutkeun nanganan Sejenna Pribadi diwanoh Anjeun luyu jeung website urang.
Naon inpo pribadi urang kumpulkeun ti jelema anu nganjang blog urang, website atawa aplikasi?
Urang teu ngumpulkeun informasi ti datang loka urang atawa wincikan séjén pikeun mantuan Anjeun jeung pangalaman Anjeun.

Lamun urang ngumpulkeun informasi?

Urang ngumpulkeun informasi ti anjeun basa anjeun atawa ngasupkeun informasi dina loka urang.

Nyadiakeun urang jeung eupan balik ngeunaan produk atawa jasa urang

Kumaha ieu kami nganggo informasi Anjeun?

Urang bisa make inpo nu urang kumpulkeun ti anjeun basa anjeun ngadaptar, nyieun meuli hiji, ngadaptarkeun newsletter urang, ngabales komunikasi survey atawa pamasaran, internetan website, atawa pake fitur loka tangtu séjén di cara di handap ieu:

Kumaha we nangtayungan inpo Anjeun?

website urang discan rutin pikeun liang kaamanan jeung vulnerabilities dipikanyaho dina raraga nyieun nganjang ka loka urang salaku aman mungkin.

Ieu kami nganggo Nyeken Malware biasa.

Urang teu make hiji sertipikat SSL
Urang ngan nyadiakeun artikel jeung inpo. Urang kungsi ménta inpo pribadi atawa swasta kawas ngaran, alamat surelek, atawa nomer kartu kiridit.

 

Ulah ieu kami nganggo 'cookies'?
nuhun. Cookies téh nyaéta payil leutik nu situs atawa service mindahkeun panyadia -na pikeun teuas drive komputer Anjeun ngaliwatan browser ramat anjeun (lamun ngidinan) nu nyandak loka atawa sistem propaider ladén pikeun ngakuan browser Anjeun sareng poto jeung inget informasi nu tangtu. Contona, ieu kami nganggo cookies pikeun mantuan urang inget jeung ngolah item dina gorobag balanja Anjeun. Maranéhanana ogé dipaké pikeun mantuan urang ngarti kahoyong anjeun dumasar kana kagiatan loka saméméhna atawa kiwari, nu nyandak urang pikeun nyadiakeun Anjeun sareng ladenan ningkat. Urang oge make cookies pikeun mantuan urang compile data agrégat ngeunaan lalu lintas situs jeung interaksi loka kituna urang bisa nawarkeun pangalaman loka leuwih alus sarta pakakas dina mangsa nu bakal datang.
Ieu kami nganggo cookies pikeun:
Ngarti tur nyimpen préferénsi pamaké pikeun mangsa nu bakal datang kunjungan.
Ngalacak advertisements.
Compile data agrégat ngeunaan loka lalu lintas jeung loka interaksi dina raraga nawarkeun pangalaman loka leuwih alus sarta pakakas dina mangsa nu bakal datang. Urang oge bisa maké ladénan pihak-katilu dipercaya yén lagu informasi ieu atas nama urang.
Anjeun bisa milih boga komputer Anjeun ngingetkeun anjeun unggal waktu cookie hiji keur dikirim, atawa Anjeun bisa milih pikeun mareuman sadaya cookies. Anjeun ngalakukeun ieu ngaliwatan setélan panyungsi anjeun. Saprak browser saeutik beda, kasampak di browser Anjeun Pitulung Menu diajar cara bener pikeun ngarobah cookies Anjeun.
Lamun ngahurungkeun cookies off, sababaraha fitur bakal ditumpurkeun. Ieu moal mangaruhan pangalaman pamaké nu make pangalaman loka Anjeun leuwih efisien jeung teu meunang fungsi bener.
Sanajan, anjeun bakal tetep bisa nempatkeun ordo .
panyingkepan pihak-katilu

Urang teu ngajual, padagangan, atawa disebutkeun mindahkeun ka pihak luar Sejenna Pribadi diwanoh Anjeun kajaba we nyadiakeun pamaké nu bewara sateuacanna. Ieu teu kaasup website hosting mitra jeung pihak séjén anu mantuan urang dina operasi website urang, ngalakonan usaha urang, atawa porsi urang Sunda, jadi salami maranéhanana pihak satuju pikeun nyieun inpo ieu rahasia. Urang oge bisa ngaleupaskeun informasi lamun release eta sacara hade ka sasuai jeung hukum, ngalaksanakeun kawijakan loka urang, atawa nangtayungan ours atawa batur’ hak, sipat atawa kaamanan.

Sanajan, informasi nu nganjang non-pribadi diwanoh bisa disadiakeun pikeun pihak lain keur pamasaran, perkara reklameu, atawa kagunaan séjén.

Tumbu pihak-katilu
sakapeung, di kawijaksanaan urang, urang bisa ngawengku atawa nawarkeun produk atawa jasa pihak-katilu dina website urang. loka pihak-katilu ieu miboga kawijakan privasi misah jeung bebas. Ku kituna urang teu boga tanggung jawab atawa liability bagi waktu ngeunaan eusi jeung kagiatan ieu loka numbu. najan kitu, urang neangan pikeun nangtayungan integritas loka urang jeung ngabagéakeun eupan balik mana wae ngeunaan loka ieu.
Google

syarat pariwara Google bisa dijumlahkeun nepi ku Prinsip Advertising Google. Maranéhanana nunda dina tempat pikeun nyadiakeun pangalaman positif pikeun pamaké. HTTPS://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl = en

Ieu kami nganggo Advertising Google Adsense dina website urang.
Google, salaku ngajual pihak-katilu, maké cookies pikeun ngasupkeun ngawula ka Iklan dina loka urang. make Google ngeunaan cookie DART nyandak ka ngawula ka Iklan pikeun pamaké urang dumasar kana kunjungan saméméhna ka loka urang jeung situs séjénna di Internét. Pamaké bisa milih-kaluar ti pamakéan cookie DART ku ngadatangan Ad Google jeung eusi Network kawijakan privasi.
Urang geus dilaksanakeun handap:
Démografi jeung kapentingan Ngalaporkeun

 

urang, babarengan jeung pabrik pihak-katilu saperti Google maké cookies kahiji-pihak (saperti cookies Google Analytics) jeung cookies pihak-katilu (saperti cookie DoubleClick) atawa identifiers pihak-katilu sejenna babarengan pikeun compile data ngeunaan interaksi pamaké jeung tayangan ad jeung fungsi layanan iklan séjén sabab nyaritakeun website urang.
opting kaluar:
Pamaké bisa nyetél nu dipikaresep kanggo kumaha Google advertises ka anjeun ngagunakeun kaca Setélan Ad Google. Alternatipna, Anjeun bisa milih kaluar ku ngadatangan kaca Network Advertising prakarsa milih Out atawa ku cara make Google Analytics milih Out Browser nambahkeun dina.
California Protection Privasi Online Act
CalOPPA nyaéta hukum nagara kahiji di bangsa merlukeun situs web komérsial jeung ladenan online masangkeun kawijakan privasi. jangkauan manjang hukum sacara well leuwih California merlukeun mana wae jalma atawa pausahaan di Amérika Sarikat (jeung conceivably dunya) nu ngajalankeun situs web ngumpulkeun Sejenna Pribadi diwanoh ti California pamakéna masangkeun kawijakan privasi conspicuous dina website anak nyarios persis informasi keur dikumpulkeun jeung eta individu atawa pausahaan jeung saha eta keur babarengan. – Tempo leuwih di: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Nurutkeun CalOPPA, urang satuju handap:
Pamaké bisa ngadatangan loka urang bari anonim.
Sakali kawijakan privasi ieu dijieun, urang bakal nambahan link ka eta dina kaca imah urang atawa minimum a, dina kaca signifikan munggaran sanggeus ngasupkeun website urang.
link Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang ngawengku kecap 'Privasi’ sarta bisa gampang kapanggih dina kaca husus di luhur.
Anjeun bakal nyaho mana wae robah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan:
On Page Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang
Bisa ngarobah inpo pribadi Anjeun:
Ku emailing urang
Ku logging ka akun anjeun
Kumaha carana sangkan loka urang nanganan Ulah Teu Lacak sinyal?
Urang ngahargaan Ulah Teu Lacak sinyal jeung Ulah Teu Lacak, cookies tutuwuhan, atawa dipake iklan lamun Do Teu lagu (DNT) mékanisme browser di tempat.
Teu loka urang ngidinan pihak-katilu tracking behavioral?
Ieu ogé penting pikeun dicatet yén urang ngidinan pihak-katilu tracking behavioral
cangkir (Barudak Protection Privasi Online Act)
Lamun datang ka kumpulan inpo pribadi ti anak di handapeun umur 13 taun, nu Anak Online Protection Privasi Act (cangkir) nyimpen kolotna di kontrol. Komisi Trade Federal, Amérika Sarikat’ agénsi panyalindungan konsumen, enforces Aturan COPPA, nu mantra kaluar naon operator situs web sareng ladenan online kudu ulah nepi ka nangtayungan privasi jeung kaamanan barudak online.
Urang teu husus pasar ka barudak dina umur 13 taun.
Lila Sejenna Fair
Nu Sejenna Fair lila Prinsip ngabentuk tulang tonggong hukum privasi di Amerika Serikat jeung konsep maranehna di antarana geus maénkeun peran signifikan dina perkembangan hukum panyalindungan data di sakumna dunya. Ngarti kana Sejenna Prinsip Fair Praktek jeung kumaha maranéhanana kudu dilaksanakeun nyaeta kritis ka sasuai jeung hukum privasi rupa nu nangtayungan inpo pribadi.
Dina raraga di garis jeung Sejenna Fair lila urang bakal nyokot aksi responsif handap, kudu hiji breach data lumangsung:
Kami baris ngabéjaan pamaké via béwara di-loka
jero 7 poé bisnis
Urang oge satuju ka Redress Prinsipna individu nu merlukeun individu boga hak ka jum'atan ngudag hak enforceable ngalawan kolektor data jeung prosesor anu kalah ka taat ka hukum. prinsip ieu merlukeun teu ngan éta individu boga hak enforceable ngalawan pamaké data, tapi ogé nu individu boga recourse ka pangadilan atawa instansi pamaréntah pikeun nalungtik jeung / atawa ngadawa non-minuhan ku prosesor data.
BISA spam Act

Bisa-spam Act nyaéta hukum anu susunan aturan pikeun email komérsial, ngawangun syarat talatah komérsial, méré panarima katuhu boga surelek dieureunkeun ti keur dikirim ka maranehna, jeung mantra kaluar hukuman tangguh pikeun pelanggaran.

Urang ngumpulkeun alamat surélék anjeun dina raraga:
Kirimkeun informasi, ngabales inquiries, jeung / atawa requests séjén atawa patarosan
pemesanan prosés jeung ngirim informasi jeung apdet pertaining ka pemesanan.
Kirimkeun anjeun informasi tambahan nu patali jeung produk Anjeun jeung / atawa jasa
Market ka milis urang atawa terus ngirim surelek ka klien urang sanggeus urus asli geus lumangsung.
Jadi saluyu jeung CANSPAM, urang satuju handap:
Teu make subjék palsu atawa nyasabkeun atawa alamat surelek.
Identipikasi talatah salaku iklan dina sababaraha jalan akal.
Di antarana alamat fisik markas bisnis atawa loka urang.
Ngawas ladenan marketing email pihak-katilu pikeun minuhan, lamun hiji dipaké.
Ngahargaan milih-kaluar / requests unsubscribe gancang.
Ngidinan pamaké pikeun unsubscribe kalayan ngagunakeun link di handap unggal email.

Lamun iraha wae Anjeun hoyong unsubscribe ti narima surelek nu bakal datang, Anjeun bisa surélék urang di
Turutan parentah di handap unggal email.

jeung urang promptly bakal nyabut anjeun ti ALL susuratan.

ngahubungan Us
Lamun aya patalékan ngeunaan kawijakan privasi ieu, Anjeun bisa ngontak urang ngagunakeun informasi di handap.
http://educationbro.com
Khoriva jalan, 50
Kyiv, 04071
Wikivoyage
support@educationbro.com
Diédit pamungkas dina 2016-07-05