Sturt University Charles

Charles Sturt University CSU Australia

Charles Sturt University Details

Enroll at Charles Sturt University

gambaran


Sturt University Charles (CSU) ieu hiji multi-kampus universitas publik Australia aya di New South Wales, Victoria, jeung Téritori theAustralian Capital. didirikeun taun 1989, ieu ngaran keur ngahargaan ka Kaptén Charles Sturt, a ngajajah British anu dijieun ékspédisi kana regional New South Wales sarta Australia Kidul.

Universitas ngabogaan sababaraha kampus di Albury-Wodonga, Bathurst, Dubbo, Goulburn, oranyeu, port Macquarie, Wagga Wagga andCanberra. Universitas ogé facilitates puseur spesialis di North Parramatta, Manly (Sydney), pegat Hill, Wangaratta ogéCentres Study University Regional di Griffith jeung Parkes. Kursus ogé dikirimkeun ditéang jeung Study Grup Australia inSydney, Melbourne jeung Brisbane (katelah Centres Study CSU).

Charles Sturt University nawarkeun rupa-rupa program Atikan Jarak di sarjana muda sarta tingkat Post-Pascasarjana ogé Single Subject program Study. Charles Sturt University ogé ngabogaan rupa-rupa partnerships tangtu kiriman jeung sababaraha lembaga TAFE sakuliah nagara.

Charles Sturt University ieu dedicated ka kaunggulan dina kiriman atikan luhur sarta ngabogaan reputasi well-earned pikeun nyadiakeun atikan luar biasa dikirimkeun ku professional dedicated jeung pangalaman industri praktis jeung sasuai. akademisi urang nu dirojong ku kurikulum jeung pangajaran métode well-researched nu ngajaga tingkat luhur kapuasan antara lulusan, pangusaha jeung mitra Universitas sacara.

CSU konsistén urutan kacida keur pagawean sarjana. A survey anyar némbongkeun yén 81% lulusan domestic tina CSU kapanggih pagawean dina opat bulan completing gelar jajaka maranéhanana (2015 Survey Pascasarjana Australia). Charles Sturt University ngoleksi pangluhurna mungkin, rating bintang lima keur sarjana ingetan mahasiswa jeung kasuksésan dina meunang pakasaban (2016 Good Paguron luhur Guide). 84.2% of all graduates eligible for full-time work were successful in getting a job (Maksud Pascasarjana Survey 2012-2014). Many CSU courses offer access to practicum opportunities from the first year of study, mastikeun siswa dilengkepan ka tackle kaayaan kahirupan nyata sarta ngawangun hubungan jeung calon pangusaha katuhu ti mimiti.

kursus Charles Sturt University nu dimekarkeun di kolaborasi jeung wawakil industri pikeun mastikeun kaahlian lulusan urang acquire kaperluan industri papanggih. Teu ngan nu CSU tingkat accredited jeung awak pamaréntah jeung industri Australia sasuai, organisasi ieu dipake raket jeung Universitas ka ngajamin yén lulusan CSU nu industri-siap dimana wae maranéhanana bisa digawé.

Sadaya siswa wanti ka kasampak di studi maranéhanana ti sudut pandang global, tempo etika, faktor sosial jeung ekologi, anu dina gilirannana baris nginpokeun kaputusan dijieun sapanjang kahirupan maranéhanana. Sedengkeun kuliah di CSU anjeun bakal diajar kaahlian nu bakal mawa anjeun jauh leuwih tujuan karir Anjeun, saperti ngajar anjeun kumaha jadi learner lifelong, nilai kamerdikaan sarta kolaborasi, kumaha mikir kritis jeung komunikasi dina jumlah tingkat, jeung kumaha pikeun nyokot pendekatan fleksibel pikeun learning jeung masalah-ngarengsekeun.

 

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Faculty of Arts and Education

The Faculty of Arts and Education covers a broad range courses between the Arts and Education Disciplines.

nu Seni Discipline cover subject segments of visual arts, performing arts, komunikasi, sajarah, human services, pustaka, pilsapat, sosiologi, jeung teologi. sakola & Centres include:

  • School of Communication and Creative Industries
  • Sakola Kamanusaan sarta Élmu Sosial
  • Sakola Teologi
  • Australian Centre for Christianity and Culture
  • Centre for Islamic Sciences and Civilisation

nu pendidikan side of the Faculty offers a range of courses in teacher education, and information and library studies. Schools include:

  • Sekolah Pendidikan
  • School of Indigenous Australian Studies
  • School of Information Studies
  • School of Teacher Education

Fakultas Business, Justice and Behavioural Sciences

The Faculty of Business, Justice and Behavioural Sciences brings together a range of courses, focusing on real-world challenges in areas of bisnis, Justice jeung Behavioural Sciences disiplin.

nu bisnis Discipline has garner attention by employers for producing graduates excelling in today’s business world challenges. Their distance education postgraduate PhD/DBA and Masters programs are eagerly sought-after, boh nasional jeung internasional. The Business Schools and centres facilitated include:

  • School of Accounting and Finance
  • School of Computing and Mathematics
  • School of Management and Marketing
  • CSU Engineering

nu Justice side of the Faculty covers policing, security, hukum, Béa cukai, excise and border management. Schools and centres include:

  • School of Policing Studies
  • Australian Graduate School of Policing and Security
  • Centre for Customs and Excise Studies
  • Centre for Law and Justice

tungtungna, éta Behavioural Science discipline offers courses by the School of Psychology.

Fakultas Élmu

CSU’s Faculty of Science is one of the most broadly based scientific academic concentrations in Australasia. Schools include:

  • School of Agricultural and Wine Sciences
  • School of Animal and Veterinary Sciences
  • School of Biomedical Sciences
  • School of Community Health
  • School of Dentistry and Health Sciences
  • Sakola Élmu Lingkungan
  • School of Exercise Science, Sport and Health
  • Sakola Kaperawatan, Midwifery and Indigenous Health

Sajarah


Charles Sturt University was established on 1 Juli 1989 from the merger of several existing separately-administered Colleges of Advanced Education including the Mitchell College of Advanced Education in Bathurst, the Riverina-Murray Institute of Higher Education in Albury-Wodonga and the Riverina College of Advanced Education in Wagga Wagga, through the enactment of The Charles Sturt University Act, 1989 (Act No. 76, 1989). It is named in honour of explorer Charles Sturt.

The Mitchell College of Advanced Education had been formed on 1 Januari 1970, and the Riverina Murray Institute of Education campus in Wagga Wagga and Albury-Wodonga had operated since 1984. The latter institution had earlier succeeded the Riverina College of Advanced Education, which was itself the result of an even earlier merger between Wagga Agricultural College and the Wagga Wagga Teachers College.

Di 1998, CSU established the first Study Centre in Sydney and then in Melbourne in 2007. These study centres are operated by a private education group called Study Group Australia.

on 1 Januari 2005, CSU formalised moves to assume control of the University of Sydney’s Orange campus, which came into force on 1 Januari 2005. Di 2013 the University implemented a gas engine cogeneration power plant to help minimise fuel costs and carbon emissions.

Antawis 2005 jeung 2015, CSU had expand an offshore campus in Burlington, Ontario in Canada. dina tanggal 2015, CSU regretfully ceased to operate its Ontario campus due to the legislative and regulatory environment in Ontario.

on 14 Pebruari 2011 CSU changed its logo. The sturt desert pea flower is now stylised and made prominent, with the full name of the university as part of its logo.

on 1 Mei 2012, a milestone was reached as CSU open a new campus in Port Macquarie, CSU’s first coastal, regional campus. This made Higher Education accessible to the Port Macquarie and the Hastings region. It provides opportunities for students with the desire to study close to the beach, as well as options for local students to access the resources of a world-class university close to home.

on 18 April 2016, staff and students moved into Stage One of their purpose built campus. Two more stages are expected to be complete over the coming years with an expected student intake of 5000 by the year 2030.


Anjeun hoyong discuss Charles Sturt University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Charles Sturt University on Map


poto


Photos: Sturt University Charles Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Charles Sturt University reviews

Join to discuss of Charles Sturt University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.