Murdoch University

Murdoch University Australia

Murdoch University Details

  • nagara : Australia
  • kota : Murdoch
  • akronim : MU
  • ngadeg : 1975
  • murid (approx.) : 22000
  • Ulah poho pikeun discuss Murdoch University
Enroll at Murdoch University

gambaran


Wilujeng Murdoch University, Perth, Australia kulon.

Murdoch University diakuan sacara internasional minangka lembaga panalungtikan-dipingpin ku pendekatan fleksibel pikeun learning.

siswa urang digawe barengan panalungtik spesialis ka tackle tantangan global paling kritis.

lulusan urang nu ditéang sanggeus ku bisnis jeung industri minangka hasil tina pangajaran kualitas luhur, kombinasi gelar multidisciplinary, panalungtikan ngarah-ujung jeung sasuai learning real-dunya.

Dina Murdoch University di Perth, Australia, urang geus reueus boga leuwih ti 22,000 siswa jeung 2,000 staf ti sakuliah 90 nagara beda jeung kahayang pikeun manggihan, make imaginations maranéhanana jeung pamustunganana nyieun béda hiji.

Urang nangkeup pamikiran bébas jeung ajak masarakat Murdoch urang pikeun ngabagikeun gagasan, pangaweruh pool jeung manggihan cara anyar pamikiran. sakuliah Australia, urang geus diakuan pikeun pangajaran alus teuing, panalungtikan taneuh-pegatna jeung nomer luhur urang murid wareg.

Dina Australia Kulon, kampus Kidul Street urang boga range sarana kaasup rumah sakit vet komprehensif (jeung ngan bioskop operasi equine WA sacara), tutuwuhan pilot rékayasa, a klinik chiropractic, puseur Media Seni jeung leuwih. Urang ogé boga kampus di Singapura, sabalikna Perpustakaan Nasional di hub atikan, jeung Dubai mana siswa urang make state-of-nu-seni studio TV jeung radio, newsrooms jeung ngedit suites.

Arurang diakuan minangka salah sahiji lembaga panalungtikan ngarah Australia sacara, salaku leuwih industri nempatkeun kapercayaan jeung sumber maranéhanana kana proyék urang pikeun nyadiakeun calon panalungtikan urang jeung élmuwan jeung kasempetan nyieun pamanggihan endah pisan.

Murdoch RSS kasempetan pikeun siswa -na pikeun nyokot bagian dina sababaraha bentuk pangalaman patali karya salaku bentuk penting tina pangajaran integral ka unggal kursus urang. Gawé Learning Integrated Universitas sacara (hayang) Program nyiar pikeun nyadiakeun hiji pangalaman learning penting pikeun siswa, bari ngamungkinkeun ka demonstrate kaahlian lulusan maranéhna pikeun dunungan.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Sakola Seni
  • School of Business and Governance
  • Sekolah Pendidikan
  • Sakola kalautan sarta Émbaran Téhnologi
  • School of Health Professions
  • Sakola Hukum
  • School of Psychology and Exercise Science
  • Sir Walter Murdoch School of Public Policy and International Affairs
  • School of Veterinary and Life Sciences


Anjeun hoyong discuss Murdoch University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Murdoch University on Map


video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Murdoch University reviews

Join to discuss of Murdoch University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.