Torrens University Australia

Torrens University Australia

Torrens University Rincian Australia

Enroll di Torrens University Australia

gambaran


Torrens University Australia mangrupa universitas swasta jeung lokasi di Adelaide, Sydney, Melbourne jeung Brisbane. Ieu téh bagian tina jaringan Laureate Paguron luhur International jeung universitas swasta katilu Australia sacara.

universitas ieu resmi dibuka ku urut US. présidén Bill Clinton di Adelaide Festival Centre dina 24 Juli 2014.

Wilujeng sumping di universitas global Australia sacara. Torrens University Australia brings a seger, moderen, careers-fokus jeung sudut pandang global ka atikan luhur. Di dieu Kang naon nu hartina anjeun.

Torrens University Australia mangrupakeun universitas game-ngarobah, aimed di nyadiakeun lulusan jeung susunan skill berorientasi global nu bakal nyieun eta komoditi berharga ka dunungan nu mana wae.

Torrens nawarkeun SMK, kursus sarjana jeung postgraduate sakuliah desain, bisnis, Manajemén proyék, manajemén olahraga, pendidikan jeung kaséhatan. kursus ieu dikirimkeun ngaliwatan kulawarga luar biasa Torrens 'sakola jeung Asép Sunandar Sunarya bergengsi of partnerships; lembaga ngarah yén sadaya boast tutumbu kuat ka industri jeung boga dekade pangalaman ngadidik di Australia jeung peuntas laut.

Nu Torrens pangalaman ieu deeply fokus kana nyadiakeun hiji Avenue arah pagawean rewarding nu bakal cocog jeung lifestyles murid urang.

Torrens nawarkeun hiji sistim trimester efisien anu ngamungkinkeun keur kursus-kursus bisa réngsé loba leuwih gancang ti kurban universitas publik. siswa full-time ilaharna migawe 3 perioda ulikan jeung lilana 12 minggu unggal, nu nyandak parantosan tina gelar jajaka 3 taun dina 2 taun.

Torrens ngabogaan kampus di Sydney, Adelaide, Melbourne jeung Brisbane, maturan genah keur online jeung dina siswa kampus ngagunakeun fasilitas kampus lamun cocog eta, jeung Sydney jeung Brisbane lengkep jeung sanggeus zona ulikan jam. dimana wae mungkin, Torrens nawarkeun kursus-kursus anak online pikeun nyadiakeun aksés merenah pikeun siswa anu henteu cicing di kota ibukota Australia sacara.

Ogé nawarkeun Avenue realistis ka professional ngadegkeun anu mindeng juggle a trifecta karya, kulawarga jeung commitments pribadi minggu unggal. Torrens 'Toel-titik' sesi pekan intensif nyadiakeun kasempetan teratur pikeun siswa online papanggih jeung dosen jeung sakelas maranéhanana dina kampus jeung delve deeper kana jejer diulik di imah. Murid ogé dirojong ku platform learning online state-of-nu-seni.

kamajuan Swift di téknologi sarta ngembang union global geus ngarah ka dunya mana lulusan sakabeh disiplin ngabutuhkeun kaahlian jeung kualifikasi bersaing di pasar jobs global. Kolaborasi ngaliwatan teknologi jeung ngaliwatan mindset global mangrupa bagian tina nilai inti Torrens '. tempat Torrens 'dina Laureate Paguron luhur International oge ensures nu siswa lulusan sareng leuwih ti gelar, nu lulus ti jaringan atikan panggedena di dunya, siap tangtangan naon dunya throws jalan.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • bisnis
  • rarancang
  • pendidikan
  • Inggris
  • kasehatan
  • Luhur darajat PANALUNGTIKAN
  • MANAJEMÉN PROYÉK
  • manajemén olahraga

Sajarah


Hiji aplikasi ti Laureate Atikan Asia ka kapanggih hiji universitas swasta ieu disatujuan ku Pamaréntah Australia Kidul dina Oktober 2011.

Nu indit-payun pikeun universitas anyar dirumuskeun ku Kabinet Australia Kidul handap hungkul Premier Mike Rann di Australia jeung Cancun, Méksiko, jeung Laureate Pupuhu Douglas Becker jeung rektor Dr Michael Mann. Husus Laureate rektor jeung urut Présidén AS Bill Clinton masarakat awam endorsed proyék Australia.

“Kasempetan pikeun diajar di universitas anu sarua di sakuliah nagara beda nyaeta beuki penting di dunya kungsi leuwih disambungkeun urang. Kuring kasampak maju ka ngadatangan kampus Laureate anyar dina Adelaide,” urut Présidén Clinton ceuk.

Torrens University Australia ieu accredited ku Quality jeung Standards Badan térsiér Atikan di 2012. Ieu asalna ekspektasi pikeun muka di 2013 tapi commenced pangajaran di 2014.

Présidén wangunna jeung Wakil-rektor ieu Professor Fred McDougall, urut timbalan wakil-rektor jeung wakil-presiden Universitas Adelaide.


Anjeun hoyong ngabahas Torrens University Australia ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Torrens University Australia dina Map


poto


Photos: Torrens University Australia Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

resensi Torrens University Australia

Miluan ngabahas tina Torrens University Australia.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.