Universitas Canberra

Universitas Canberra

University of Canberra Details

Enroll at University of Canberra

gambaran


nu Universitas Canberra (UC) mangrupa universitas publik nu aya di Bruce, Canberra, Téritori Ibu Australia.

UC nawarkeun sarjana jeung kursus-kursus postgraduate ngawengku genep wewengkon learning utama: Élmu Applied; kasehatan; Art jeung Desain;bisnis, Pamaréntah jeung hukum; Atikan sarta Élmu Pengetahuan Sejenna sarta Téknik. dina 2014, universitas ogé nawarkeun tingkat anak di Holmesglen Institute of TAFE, Metropolitan Kidul Institute of TAFE, Northern Sydney Institute of TAFE jeung Kidul Kulon Sydney Institute of TAFE.

mitra UC jeung dua sakola kalakuan lokal UC Senior sekundér College Lake Ginninderra (baheulana Lake Ginninderra Senior sekundér College) jeung Universitas Canberra High School (baheulana Sakola High Street). Universitas Canberra College ogé nyadiakeun jalur kana universitas pikeun siswa domestic jeung internasional.

kampus ieu dina jarak leumpang ti Westfield Belconnen, jeung 12 menit ku layanan beus biasa atawa mobil ti Canberra sacara Civic Centre.

UC aya pikeun tujuan di handap ieu:

  1. Pikeun nyadiakeun atikan nu nawarkeun pangalaman transformative kualitas luhur ka dulur mumpuni suitably, naon bae panggung maranéhanana hirup jeung irrespective tina asal maranéhanana.
  2. Kalibet dina panalungtikan jeung prakték kreatif nu kualitas luhur jeung Tujuan nyieun hiji béda awal jeung penting pikeun dunya sabudeureun urang.
  3. pikeun nyumbang, ngaliwatan atikan jeung panalungtikan urang, ka gedong kakara, masarakat sejahtera jeung sustainable nu hormat jaman baheula Adat maranéhanana jeung komitmen ka redressing disadvantage.

Sagala nu sejenna – wangunan, kampus, struktur, judul, hierarchies, pomp, Kaayaan, (komo komite) – bisa ngarobah kana waktu lamun naon anu diperlukeun pikeun ngalaksanakeun tujuan urang.

ku 2018, lamun urang bakal ngagungkeun nu ulang 50 of ngadegna urang salaku kahiji College Australia ngeunaan Atikan Advanced, UC bakal dipikawanoh minangka salah sahiji institusi tersiér paling inovatif Australia sacara; dunya-rengking, jeung regional, jangkauan nasional jeung internasional.

Kami baris jadi anggota ngarah tina jaringan atikan badag mitra tersiér di Australia.

program UC urang bakal has dina ngarojong atikan pikeun sakabéh hambalan hirup, kalawan tekenan dina learning karya-terpadu jeung Nyiapkeun urang keur careers suksés jeung adaptif dina profesi jeung profesi munculna.

panalungtikan urang bakal kualitas luhur jeung kacida dicutat, fokus dina pamanggihan jeung aplikasi nu ngakibatkeun perbaikan awal di dunya ngarobah sabudeureun urang.

lulusan urang bakal mibanda pangaweruh disiplin, Kaahlian Profesional, kompetensi intercultural jeung atribut pribadi pikeun jadi pamingpin anu baris mere ilham jeung nganteurkeun hiji mangsa nu bakal datang sustainable dina umur digital.

paripolah urang, internal jeung salaku lembaga, baris terus ngagambarkeun prinsip nu minangka masarakat urang kudu jadi exemplar tina cara nu masyarakat sabudeureun urang kudu meta lamun dunya geus jadi tempat saukur jeung planet nu jadi sustainable.

karyawan urang bakal babagi dina tumuwuhna jeung kasuksésan lembaga, ngaliwatan sebaran atawa akumulasi sababaraha surpluses taunan urang sakali margin cukup geus earned pikeun nyadiakeun pikeun pembaharuan jeung kaamanan Universitas.

Sahenteuna 16,500 full-time siswa sarua bakal langsung enrolled di program sarjana UC, paningkatan 46% saprak ahir 2012.

Murid bakal hoyong diajar jeung urang alatan University sacara reputasi jeung nilai napel testamur gelar urang, ogé kualitas sarta relevansina tina kursus urang.

Kami baris nembongan dina sahanteuna hiji dunya-rankings paguron luhur ngora, alatan sabagian ka kanaékan signifikan dina kualitas panalungtikan urang jeung output salila periode rencana jeung pamutahiran dina reputasi urang keur pangajaran.

Sahenteuna 30% tina revenues urang bakal datang ti sumber lian ti SPP.

Sahenteuna 50% tina revenues operasi urang bakal ti sumber non-pamarentahan.

Nu UC Group sakabéhna bakal geus aya di surplus operasi bener keur saméméhna 5 taun, jeung ku 2018 bakal bisa ngajaga hiji surplus operasi rata kaayaan saeutikna 5%.

Kami baris geus pindah rating kiridit indicative urang ti A / stabil di ahir 2012 ka AA / stabil, jadi nu ku 2018 urang bakal di posisi ka nyieun Investasi signifikan pikeun mangsa nu bakal datang jangka panjang urang.

Kami baris geus kahontal sadaya ieu ngaliwatan parantosan suksés tilu tujuan.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Faculty of Arts and Design
  • Fakultas Business, Government and Law
  • Fakultas Pendidikan, elmu pangaweruh, Technology and Mathematics
  • Fakultas Kaséhatan

Sajarah


The University of Canberra was first established in 1967 as the Canberra College of Advanced Education. The Canberra CAE became the University of Canberra under sponsorship of Monash University in 1990.

di luhur 70,000 students have graduated from the university since 1970.


Anjeun hoyong discuss University of Canberra ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Canberra on Map


poto


Photos: Universitas Canberra Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of Canberra reviews

Join to discuss of University of Canberra.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.