Goethe University Frankfurt

Goethe University Frankfurt

Goethe Universitas Rincian Frankfurt

Enroll di Goethe Universitas Frankfurt

gambaran


Goethe University Frankfurt, diposisikan antara paguron panalungtikan internasional luhur, nawarkeun rupa-rupa program akademik, golongan sagala rupa institutes panalungtikan, jeung fokus dina deukeut interdisciplinary ka ngarengsekeun masalah kompléks. universitas ieu dingaranan Johann Wolfgang von Goethe, nu polymath Frankfurt-lahir renowned pikeun kontribusi luar biasa pikeun sastra, elmu pangaweruh, jeung filsafat.

diadegkeun dina 1914 jeung waragad pribadi jeung diideuan ku warisan ti Pencerahan Éropa, Goethe University nangtung kaluar salaku pioneering "universitas warga '" -and sajarah universitas mangrupa salah sahiji mahasiswa ITB jeung partisipasi masarakat.

Dinten ieu, Goethe University mangrupa salah sahiji ngan paguron luhur di Jérman nu enjoys waragad umum signifikan barengan otonomi administrasi jeung kamampuh pikeun nyieun hiji endowment swasta.

Salaku universitas kalawan endowment, model waragad nu jarang dipake dina sistim Jerman ngeunaan atikan luhur, Gu enjoys kabebasan considerable ti kontrol state lamun datang ka wincik kumaha universitas modern kudu ngajalankeun, kaasup appointing tina profesor. Nu endowment anu keur diwangun luhur bakal invested husus dina promosi hiji atmosfir alus teuing di mana panalungtikan, diajar, mikir, jeung nyieun.

Situated di kota paling kosmopolitan jeung internasional Jerman sacara, universitas metot awak rupa-rupa siswa jeung panalungtik ti sakumna dunya. Murid di benefit Goethe ti nalungtik jeung hirup di Frankfurt, puseur finansial jeung dagang panggedéna di Éropa-jeung nyatu kasempetan diajar jeung prakték diomongkeun Jerman. Dinten ieu, Frankfurt téh ratedamong luhur 10 paling kota liveable di dunya (nurutkeun konsultan toMercer Resource manusa).

Tokoh konci dina Goethe Universitas Frankfurt

  • A total 46,547 siswa anu enrolled di Goethe University di mimiti semester usum 2014/2015. ieu, 9,453 nya éta siswa kahiji-semester jeung 7,302 nya éta siswa internasionalti kira-kira 125 nagara beda.
  • universitas dileler kurang 182 juta euro tina waragad luar, kaasup waragad dina kaayaan Kampanye Hesse pikeun Development of kaunggulan ilmiah jeung Ékonomi (LOEWE).
  • jeung 511 beasiswa Jerman jeung total 919,800 euro dina sumbangan ngarojong, universitas sakali deui rengking luhur antara paguron Jerman dina kategori ieu.
  • dina total, Goethe University ieu delighted narima catetan a 71 juta euro dina sumbangan dina taun centenary anak.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • hukum
  • Ékonomi jeung Usaha Administrasi
  • Élmu Sosial
  • Élmu atikan
  • Psikologi sarta Élmu Pengetahuan Olahraga
  • Teologi Protestan
  • Romawi Katolik Teologi
  • Filsafat jeung Sajarah
  • Fakultas Linguistik, budaya, sarta Seni
  • modern Basa
  • Geosciences na Géografi
  • Élmu Komputer sarta Matematika
  • Fisika
  • biokimia, Kimia sarta Farmasi
  • Élmu biologis
  • Élmu médis

Sajarah


Goethe Universitas diadegkeun dina 1914 salaku universitas unik "belegug 'a,"Financed ku warga jegud di Frankfurt, Jérman. ngaranna dina 1932 sanggeus salah sahiji pribumi kawentar di kota urang, Johann Wolfgang von Goethe, dinten universitas boga leuwih 38,000 siswa. Pilari di Gariswanci sajarah Goethe Universitas urang, eta jelas yén dékade panungtungan geus dihasilkeun parobahan signifikan pikeun universitas-na anu aya mangrupakeun moméntum maju jelas.

Sakali dianggap lembaga liberal atawa ditinggalkeun-condong, Goethe Universitas ieu sugan pangalusna dipikawanoh salaku lahirna tina Frankfurt School pangaruh, bagian tina Institute pikeun Panalungtikan-mana Sosial ngaluncurkeun sababaraha pamikir ngarah Éropa ngeunaan 20thcentury nu (kaasup, salaku conto, Theodor Adorno, Max Horkheimer, Jürgen Habermas, Herbert Marcuse, Hans-Georg Gadamer, Martin Buber, sarta Paul Tillich).

Kusabab tegangan ras jeung pulitik mangsa jaman Nazi, nutup hiji-katilu staf akademik universitas urang anu mecat salila ieu jaman-leuwih ti iraha wae universitas Jerman séjén. Goethe Universitas ogé maénkeun peran utama dina protes murid ngeunaan 1968 anu ngarah ka reformasi pendidikan nyebar di Jerman sarta sakuliah Éropah.

Goethe Universitas geus dijaga reputasi na di élmu sosial

Dina taun-taun ayeuna, Goethe Universitas geus dijaga reputasi na di élmu sosial, tapi ditambahkeun fasilitas penting anyar jeung institutes panalungtikan dina élmu alam ogé hukum, sajarah, basa, humaniora, kasenian, tur ékonomi. Na "klaster sahiji kaunggulan", puseur panalungtikan interdisciplinary, geus mantuan keur ngasah profil akademik universitas urang, achieving hasil beredar di wewengkon rupa-rupa mimitian ti élmu alam ("Kompléx Macromolecular") mun ubar ("Cardio-Pulmonray System", a gugusan kaunggulan dina kolaborasi jeung Universitas Giessen jeung Max-Planck-Institute pikeun Heart na Panalungtikan Lung di Bad Nauheim, nu konduktor motong panalungtikan ujung pikeun terapi novél kasakit jantung sarta paru) sarta humaniora jeung élmu sosial ("The Formasi normatif ordo").

Srongly komitmen ka ngarojong peneliti ngora

Goethe Universitas niatna komitmen ka ngarojong peneliti ngora ku maturan kasempetan beredar earn gelar doktor. Dina loba universitas, peneliti kudu milih antara earning PhD a nu "tradisional" cara di Jerman, atawa minangka bagian ti hiji "terstruktur" program PhD. Di Goethe Universitas, kabéh calon doktor téh ngabogaan hak pikeun nerapkeun jadi anggota dina Goethe Pascasarjana Akademi (kelas) sarta aksés unik kasempetan latihan jeung jaringan anu dina ciri khas tina program langkung terstruktur.

tungtungna, salah kedah disebatkeun ambisius "bak mikir" universitas urang: Frankfurt Institute karek diadegkeun pikeun Studi Advanced (FIAS) jeung Institute pikeun Studi Advanced dina Kamanusaan, nu nilik diri salaku laboratorium keur pangaweruh inovatif di masarakat.

universitas oge mangrupa cikal bakal di "Prosés Bologna" nu mantuan betah mobilitas murid asup jeung kaluar ngaliwatan 40 nagara Éropa ku standardizing struktur gelar. dimimitian di 2005, Goethe Universitas mimiti maturan program master munggaran urang jeung switch ti Jerman tradisionaldiploma atawa Magister Téknik ka jajaka urang jeung sistem master bakal réngsé di semester usum 2011/12. Dinten ieu, Goethe Universitas nawarkeun loba kursus individu jeung program gelar dina basa Inggris, shift utama sejen. Opat program master di ékonomi nu diajarkeun sagemblengna dina basa Inggris, karana mangrupakeun bilingual (Jerman sarta basa Inggris) program. program loba master dina élmu alam bisa ogé ditalungtik tanpa pangaweruh komprehensif tina basa Jerman, sarta studi doktor dina rupa-rupa widang ogé mindeng jadi undertaken dina basa Inggris.

Mimitina universitas utama di Jerman pikeun jadi universitas yayasan

Di 2001, universitas éta universitas utama mimitina di Jerman pikeun jadi universitas yayasan, hartina nagara Hessen masih bakal nyadiakeun waragad pikeun nutupan kalolobaan anggaran taunan tapi universitas bakal bisa nyieun endowment swasta terasrasakeun otonom administrasi pinuh dina urusan kayaning pasini dosen. Goethe Universitas kiwari ngabogaan pakaitna alumni mantap sarta geus diangkat € 145,5 jutaan (commitments teguh kaasup dina itungan) sarta dijieun leuwih ti 50 anyar endowed sarta ngadatangan professorships-hiji ulang negeskeun penting identitas universitas urang salaku "universitas belegug '".

Kaayaan Hessen ieu investasi jumlahna € 1,2 milyar pikeun mantuan nyieun lingkungan kampus leres di Frankfurt kalawan tilu lokasi béda: Kampus Westend keur humaniora jeung élmu sosial, Kampus Riedberg pikeun élmu alam, jeung Kampus Niederrad pikeun ubar. Urut Bockenheim kampus utama, nu balik ti poé fathers universitas, moal deui jadi di pamakéan sakali wangunan anyar geus réngsé.


Anjeun hoyong ngabahas Goethe Universitas Frankfurt ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Goethe Universitas Frankfurt on Peta


poto


Photos: Goethe University Frankfurt Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Goethe Universitas Frankfurt

Gabung ngabahas ngeunaan Goethe Universitas Frankfurt.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.