Heinrich Heine University Düsseldorf

Heinrich Heine University Düsseldorf . Study di Jerman

Heinrich Heine Universitas Rincian Düsseldorf

Enroll di Heinrich Heine Universitas Düsseldorf

gambaran


Heinrich Heine University Düsseldorf mangrupa salah sahiji lembaga pendidikan luhur ngora dina kaayaan North Rhine-Westphalia - diadegkeun dina 1965. ti mimiti 1988 universitas urang geus dibawa ngaran salah sahiji putra finest kota. Dinten ieu kira-kira 30,000 siswa diajar di kampus modern dina kaayaan ideally cocog pikeun kahirupan akademik.

Salaku universitas kampus mana sagalana deukeut babarengan, sadaya wangunan kaasup Rumah Sakit University jeung perpustakaan husus anu gampang reachable. Departemén universitas urang ngarasakeun hiji reputasi alus teuing alatan nomer exceptionally luhur puseur panalungtikan kolaborasi. Sumawona, ibukota nagara Düsseldorf nyadiakeun hiji lingkungan menarik jeung kualitasna alus hirup.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


ubar

Jeung leuwih ti 3,000 siswa dina semester usum 2011/12, Fakultas Médis nyaeta Unit panggedéna katilu HHU urang. nawaran ulikan dibasajankeun Kedokteran sarta Kedokteran Gigi (ujian kaayaan) ngaliwatan Waos (M.Sc.) mun Kaséhatan Umum na Endocrinology (duanana M.Sc., atikan salajengna). studi sarjana geus institutionalized dina bentuk fakultas-lega Médis Panalungtikan Sakola Düsseldorf, nu nawaran jejaring, jasa jeung bimbingan pikeun duanana mahasiswa pascasarjana jeung pembina maranéhna. Salajengna rojongan doktor terstruktur geus disadiakeun ku grup latihan panalungtikan dina neurosciences (RTG 1033, iBrain), di hepatology (Latihan ieu panalungtikan di CRC 974) sarta dina panalungtikan tumor (Düsseldorf Sakola ofOncology DSO). hubs Panalungtikan kalawan volume signifikan tina pihak katilu diadegkeun proyek kolaborasi téh hepatology (CRC 974 jeung Unit Panalungtikan 217), panalungtikan cardiovascular, neurosciences, operasi (Unit panalungtikan 1585), infectiology na immunology (Unit panalungtikan 729), jeung panalungtikan diabetes andmetabolism. The Kalautan Center Panalungtikan (BMFZ), nu Leibniz-Institute pikeun Kedokteran Lingkungan (IUF), C. jeung O. Vogt Institute pikeun Brain Panalungtikan sarta Jerman Diabetes Center (DDZ) mangrupakeun organisasi Kadé ngabentuk lingkungan panalungtikan lokal.

Seni jeung Kamanusaan

kira-kira 8,000 siswa (semester usum 2011/12) dina ayeuna 26 B.A. sarta M.A. program nyieun Fakultas Seni jeung Unit panggedena Kamanusaan HHU urang. The Jerman-Perancis program master Media Analisis Kebudayaan / Amalan Analisis Budaya, nyandak siswa pikeun ménta hiji diploma ganda boh HHU jeung Universitas Nantes. Di tingkat doktor di akademi di Fakultas Sastra jeung Kamanusaan, PhilGrad, nawiskeun rangkeian lega sangakan sarta karir-relevan kursus. rojongan salajengna pikeun doctorates terstruktur nyadiakeun program dina sajarah seni (RTG 1678), dina linguistik(Latihan ieu panalungtikan di CRC 991), dina studi sepuh nu patali jeung dina panalungtikan démokrasi (Link.De) kitu ogé dina dua program Jerman-Italia (Interculturality sarta Komunikasi, “dokter Europaeus”). Diantara hubs panalungtikan di fakultas anu aya linguistik (CRC 991), pulitik (Unit panalungtikan 1381), sajarah kuna (dibiayaan ku NRW Akademi keur Seni jeung Élmu), sajarah seni, sarta ngédit studi (karya edisi lengkep Max Weber jeung Martin Buber dina kamajuan). saluareun anu, Fakultas Seni jeung Kamanusaan nyumbang ka HHU urang Institute of Hukum Jerman sarta Partéi Internasional jeung Panalungtikan Partéi (trump).

Matematika sarta Élmu Pengetahuan Alam

fakultas kadua panglobana HHU urang nawarkeun na kurang 6,500 siswa (semester usum 2011/12) program dasar sapuluh (B.A. tur ujian kaayaan) jeung salapan program pascasarjana (M.Sc.). program husus kayaning opat taun "jajaka tambah”, nu muridna méakkeun sataun di Michigan State University, AS, jeung M.Sc internasional. di Biologi ngaktipkeun mahasiswa mangtaun pangalaman internasional. fakultas nu boga rojongan institutionalized keur studi doktor dina bentuk iGRAD, nu Interdisciplinary Pascasarjana jeung Panalungtikan Akademi Düsseldorf pikeun ngadegkeun struktur jaringan sarta tawaran sangakan sarta jasa latihan pikeun siswa doktor, pembina sarta grup ieu panalungtikan latihan. Nyieun salajengna pikeun doctorates terstruktur nyadiakeun program handap: RTG 1203 Dinamika dina Hot Plasms (DFG), Lulusan Kluster CLIB, NRW Panalungtikan Akademi Biostruct, RTG “Molekul Inféksi” (Manchot Yayasan), sakola sarjana internasional iGRAD-Plant dina kolaborasi jeung Forschungszentrum Jülich na Michigan State University, US; jeung inisiatif dibiayaan internal vivid, e-norma, sarta iGRASPseed. hubs Panalungtikan kalawan volume signifikan tina pihak katilu diadegkeun proyek kolaborasi téh biology (Gugusan kaunggulan dina Plant Élmu CEPLAS) jeung fisika (CRC-TR 6, CRC-TR 18). The Kalautan Center Panalungtikan (BMFZ) jeung Bioeconomy Élmu Center (a gugusan 54 Departemén sahiji paguron luhur di Aachen, Bonn na Düsseldorf, ogé Panalungtikan Center Jülich) mangrupakeun organisasi penting ngabentuk lingkungan panalungtikan lokal.

Administrasi bisnis jeung Ékonomi

Salah sahiji fakultas HHU urang leutik, Fakultas Usaha Administrasi sarta Ékonomi, katarik ngeunaan 1,100 siswa dina semester usum 2011/12. fakultas kasebut housed dina wangunan Oeconomicum futuristik sarta nawarkeun Usaha Administrasi (B.Sc. sarta M.Sc.), Ékonomi (B.Sc. sarta M.Sc.) sarta Usaha Kimia (B.Sc. sarta M.Sc., migawé bareng kalayan Fakultas Matematika sarta Élmu Pengetahuan Alam). pangajaran satuluyna geus disadiakeun ku Düsseldorf Usaha Sakola (DBS), nu nawaran ambÃ-Program ngalawan fee SPP. Contona nyaéta MBAs Manajemén Umum (dina basa Jerman jadi ogé dina basa Inggris) sarta Manajemén Kaséhatan (migawé bareng kalayan Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan Akademi Düsseldorf). A hub panalungtikan utama dina ékonomi anu ékonomi kompetisi, dibiayaan ngaliwatan Proyek DFG ANR na dipuseurkeun di Düsseldorf Institute keur Kompetisi Ékonomi (DADU). studi bisnis difokuskeun keuangan, akuntansi, manajemén jeung marketing.

hukum

Fakultas Hukum nawarkeun praktis berorientasi kursus keur ujian kaayaan di hukum ngaliwatan migawé bareng kalayan sagala rupa lembaga lokal (e.g. pangadilan kayaning banding Pangadilan, Pangadilan Kabupatén jeung Keuangan Pangadilan). saluareun anu, specialties anu tangtu Jerman-Perancis studi bareng jeung Universitas Cergy-Pontoise jeung kualifikasi tambahan-kurikuler di hukum Anglo-Amérika. pangajaran satuluyna geus disadiakeun ku Düsseldorf Hukum Sakola (DLS), nu nawaran postgraduate Masters dina panangtayungan hak komérsial, Hak informasi sarta hak-hak médis ngalawan fee SPP. Panalungtikan museurkeun kana hukum komérsial, hukum Éropa sarta hukum internasional. Hubs anu Center pikeun Hukum Émbaran jeung Téhnologi (ZfI), nu Center pikeun Hukum Médis (IMR), Hukum Institute asuransi, jeung Institut Hukum Jerman sarta Partéi Internasional jeung Panalungtikan Partéi (trump).

Sajarah


nu “sajarah mimiti” tina Düsseldorf Universitas mimiti jeung Düsseldorf Akademi pikeun Kedokteran Praktis di 1907. universitas nyata mimitina kota, kumaha, ngan diadegkeun dina 1965 ku nambahkeun hiji digabungkeun Fakultas Pengetahuan Alam Élmu-Seni jeung Kamanusaan jeung salah médis aya. Ngan opat warsih saterusna universitas dibeulah fakultas dikombinasikeun kana dua awak misah, nu ngarah ka konstitusi mangrupa Fakultas Sastra jeung Kamanusaan ogé Fakultas Matematika sarta Pengetahuan Alam Élmu. Di 1979 a modern Universitas sarta State Perpustakaan dibuka ka umum, sarta puseur olahraga ieu ditambahkeun dina 1980/81. Handap mangrupa pasea leuwih ti 23 taun, éta “nameless” universitas tina Düsseldorf ieu tungtungna christened sanggeus pujangga Heinrich Heine, salah sahiji putra kawentar Düsseldorf urang, di 1989. Ti jaman ieu dina, universitas kampus geus muka nepi ka arah kota tur wargana. Fakultas Heinrich Heine Universitas ngeunaan Usaha Administrasi sarta Ékonomi dibuka dina 1990, Fakultas Hukum di 1993.

 


Anjeun hoyong ngabahas Heinrich Heine Universitas Düsseldorf ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Heinrich Heine Universitas Düsseldorf on Peta


poto


Photos: Heinrich Heine University Düsseldorf Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Heinrich Heine Universitas Düsseldorf

Gabung ngabahas ngeunaan Heinrich Heine Universitas Düsseldorf.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.