Ruhr University Bochum

Ruhr University Bochum. Study di Jerman. Atikan di Éropa.

Ruhr Universitas Rincian Bochum

Enroll di Ruhr Universitas Bochum

gambaran


Ruhr University Bochum , perenahna di pasir kidul wewengkon Ruhr puseur Bochum, diadegkeun dina 1962 salaku universitas publik anyar kahiji di Jerman saprak Perang Dunya II. Instruksi mimiti di 1965.

Nu Ruhr-University Bochum nyaéta salah sahiji paguron luhur panggedena di Jerman jeung bagian ti Deutsche Forschungsgemeinschaft, organisasi waragad panalungtikan Jerman pangpentingna.

Rub ieu pisan suksés dina kaunggulan prakarsa ti Federal Jerman jeung Pamaréntah Propinsi (2007), a kompetisi antara paguron paling bergengsi Jerman sacara. Ieu salah sahiji ti saeutik lembaga kenca competing pikeun judul an “universitas elite”, tapi teu sukses di babak ahir kompetisi. Aya ayeuna salapan paguron luhur di Jérman nu tahan judul ieu.

Universitas Bochum ieu salah sahiji paguron luhur kahiji di Jerman pikeun ngawanohkeun tingkat jajaka jeung master sacara internasional, nu ngaganti Diplom Jerman tradisional jeung Magister Téknik. Iwal keur kasus husus sababaraha (contona dina Hukum) tingkat ieu ditawarkeun ku sadaya fakultas Universitas Ruhr. ayeuna, universitas nawarkeun jumlahna 184 program ulikan béda ti sadaya widang akademik digambarkeun di universitas.

Aya di satengahing tina dinamis, wewengkon metropolitan marahmay tina Ruhr, di jantung Éropa, nu Ruhr-Universität Bochum (ngagosok) jeung anak 20 fakultas, unit institusional disiplin rub sacara, nyaeta imah 5,600 pagawé jeung leuwih 41,000 siswa ti 130 nagara. Sadaya disiplin ilmiah gede anu ngahiji dina hiji kampus ci.

Rub nyaéta dina jalan -na pikeun jadi salah sahiji paguron luhur Éropa ngarah tina Abad 21. Ampir kabéh kursus-kursus anu ditawarkeun salaku sarjana muda sarta program gelar Master. program kaunggulan urang geus dijieun sorangan an ngaran internasional: Rub Research Sakola salaku kuliah internasional keur panalungtikan doktor terstruktur dina élmu hirup, élmu alam, rékayasa, humaniora jeung élmu sosial; nu Kluster tina kaunggulan RESOLV (Ruhr Explores univalén); interfaculty jeung Departemén Research interdisciplinary, nu saling, nasional jeung internasional networked, ngasah propil tina rub nu. Ditambahkeun ka ieu mangrupakeun program unsurpassed keur kampanye Awal Karir Panalungtik, jeung infrastruktur alus teuing.

Naon ngajadikeun eta sadayana datang hirup nyaeta jalma nu minuhan on kampus jeung haus maranéhanana pikeun pangaweruh, ngarasa panasaran maranéhanana, jeung komitmen maranéhanana. Maranéhanana mantuan bentukna rub jeung maranéhanana kabuka-mindedness ngajadikeun rub nu hiji tempat menarik pikeun jalma ti sakuliah dunya.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Kamanusaan

  • Fakultas Protestan Teologi
  • Fakultas Teologi Katolik
  • Fakultas Filsafat jeung Panalungtikan atikan
  • Fakultas Sajarah
  • Fakultas filologi
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Ékonomi
  • Fakultas Élmu Sosial
  • Fakultas Studi Asia Wétan
  • Fakultas Élmu Olahraga
  • Fakultas Psikologi

rékayasa Élmu

  • Fakultas Sipil sarta Téknik Lingkungan
  • Fakultas Téknik Mechanical
  • Fakultas Téknik Eléktro sarta Informatika

Élmu Pengetahuan alam

  • Fakultas Matematika
  • Fakultas Fisika sarta Astronomi
  • Fakultas geosciences
  • Fakultas Kimia sarta Biokimia
  • Fakultas Biologi sarta Biotéhnologi

ubar

  • Fakultas Kedokteran
    • klinik rub


Anjeun hoyong ngabahas Ruhr Universitas Bochum ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Ruhr Universitas Bochum on Peta


poto


Photos: Ruhr University Bochum Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Ruhr Universitas Bochum

Gabung ngabahas ngeunaan Ruhr Universitas Bochum.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.