Universitas Lubeck

University of Lubeck Details

Enroll at University of Lubeck

gambaran


Di 1973, the University of Lubeck became an independent scientific institution in the state of Schleswig-Holstein. Urang nawarkeun program Sarjana ubar, ilmu komputer, rékayasa, jeung élmu alam. program Interdisciplinary ngawengku élmu alam, ilmu komputer, jeung ubar nawarkeun praktis jeung up-to-date atikan underpinned ku standar pangluhurna Podomoro. Kaayaan di dieu pikeun ngamekarkeun jeung nerapkeun téknologi inovatif, diagnostics, jeung perlakuan anu idéal, salaku hasil gawe babarengan antara fakultas, and collaboration with other institutions in Lübeck, nu Research Center Borstel, nu laser Centre Médis, jeung usaha lokal. Teaming-up jeung institutes panalungtikan nasional jeung internasional bolsters kualitas panalungtikan di universitas urang, ayeuna tangtu ku dua widang husus ieu panalungtikan.

Dibandingkeun jeung universitas séjén, Universitas Lubeck leutik, jeung ngan 3,400 siswa - tapi boasts nisbah guru-murid alus. Nu standings luhur élmu komputer jeung ubar urang siswa underscores standar luhur pangajaran jeung atikan urang.

Universitas Lubeck

  • Dijamin otonomi anak ku nagara. Ieu nyaéta panggero pikeun timer governance, ngajalankeun panalungtikan beredar dina hiji skala internasional, nyadiakeun atikan nungtut, ngabina akademisi ngora, jeung mastikeun staf mumpuni bener. Urang ngahontal tujuan ieu ngaliwatan program interdisciplinary mimilukeun fakultas kadokteran, élmu alam, jeung élmu komputer / rékayasa.
  • Urang nyadiakeun perawatan-layanan pinuh ka penderita di klinik urang.

Universitas Lubeck

jeung anggota jeung lembaga nu dimaksudkeun anak:

  • Ngalaksanakeun panalungtikan dasar inovatif jeung pangaweruh-disetir jeung rupa-rupa aplikasi;
  • nawarkeun multifaceted, maju, pendidikan basis panalungtikan diadegkeun dina teori, di luhur sistematis jeung didactically well terstruktur pikeun ngawangun sasak ka dunya nyata, jeung marios ieu rutin;
  • Narékahan pikeun reformasi rigorous jeung lumangsung sakabeh program gelar jeung semesters, dina raraga nyieun jeung maju atikan inovatif;
  • Kolaborasi jeung institutes panalungtikan sarta usaha domestic jeung internasional, utamana jalma dumasar di wewengkon;
  • Nu nasional jeung internasional berorientasi jeung kalapa;
  • Rencanana responsibly keur mangsa nu bakal datang ku ngembangna universitas, fakultas sarta klinik, jeung ningkatkeun significance maranéhanana;
  • Mastikeun standar pangluhurna kualitas keur sakabeh ladenan;
  • Nangtung pikeun kasabaran jeung interaksi tanggung jawab antara sadaya grup di universitas jeung prinsip sarua, utamana di kalangan lalaki jeung awewe, jeung nyieun hiji usaha pikeun minuhan ieu;
  • Memotivasi anggota maranéhanana nyokot dina tanggung jawab;
  • Nyieun atmosfir pro-kulawarga jeung kerangka ka hade harmonize atikan jeung careers jeung kahirupan kulawarga;
  • Act dina tanggung jawab, ékonomi, jeung ragam kompeten make daya dipercayakeun ka maranehna kalayan perawatan jeung dina jalan friendly-lingkungan.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Degree Programmes Taught in English

  • Téknik Kalautan
  • Infection Biology

Degree Programmes Taught in German

  • Ilmu komputer
  • Computational Life Science
  • Entrepreneurship in Digital Technologies
  • Media Informatics
  • ubar
  • Medical Informatics
  • Medical Engineering Science
  • Molecular Life Science
  • Psikologi

Sajarah


1912 Strecknitz Treatment and Care Centre
saatos 1945 City Hospital East
3. Nopember 1964 Academy of Medicine of Lübeck (2nd Faculty of Medicine of the Christian Albrechts University of Kiel), clinical semester for the medicine degree programme
7. Mei 1973 Medical School of Lübeck
1979 Preclinical Faculty of Natural Sciences (today: Faculties of Computer Science/Engineering and Natural Sciences), for students in the pre-clinical semester of their medical degree programme
10. Mei 1985 Medical University of Lübeck
WS 1993/94 Computer Science degree programme
WS 2001/02 Molecular Biotechnology degree programme (now: Molecular Life Science)
29. Mai 2002 Universität zu Lübeck
WS 2002/03

WS 2007/08

Computational Life Science degree programme
Medical Engineering Science degree programme


Anjeun hoyong discuss University of Lubeck ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Lubeck on Map


video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of Lubeck reviews

Join to discuss of University of Lubeck.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.