Ulyanovsk State University

Ulyanovsk State University. Ulikan na Rusia

Ulyanovsk Propinsi Rincian Universitas

Enroll di Ulyanovsk State University

gambaran


Ulyanovsk State Universitynyaéta masarakat nu, universitas panalungtikan, aya di Ulyanovsk, Rusia. Kota Ulyanovsk (baheulana Simbirsk, diadegkeun dina 1648) ieu situated dina Walungan Volga, kira-kira 440 mil wétaneun Moscow sarta ngabogaan populasi 700,000. universitas, salah sahiji nu panggedéna di wewengkon nu, enrolls sababaraha 16,000 siswa dina genep akademi maturan 68 jurusan jeung klaim dasi internasional considerable. USU ieu salah sahiji kahiji antara paguron Rusia ngagabung prosés Bologna jeung mimiti reformasi anak doktor, standar Master sarta sarjana muda ngeunaan tingkat.

Salaku bagian ti Moscow State University di Nagara Ulyanovsk, dumasar kana tradisi atikan klasik, diadegkeun ku resolusi Pamaréntah Uni Soviét dina bulan Pebruari 1988 (baheulana University Simbirsk Rahayat, ngadeg di 1648). Dina 1996, Ulyanovsk affiliate of MSU dirombak jadi Ulyanovsk State University. Dina hadir Propinsi Ulyanovsk University mangrupa salah sahiji lembaga atikan luhur panggedena di Volga Region, nu ngandung genep institutes, 7 fakultas independent, 2 affiliates, 6 puseur learning jeung loba puseur study internasional.

universitas enrolls ngeunaan 16,000 siswa, di antara maranehna ampir 200 warga asing ti Éropa, Asia, Aprika, Amérika Kalér sarta Amérika Kidul. Ayeuna universitas employs 1,254 anggota dosen, kaasup 138 doktor jeung 623 Calon Panyekel gelar Science.

Ulyanovsk State University nawarkeun rupa-rupa pilihan study: full jeung bagian-ayeuna, luar, salajengna jeung program atikan jarak dina sarjana, tingkat sarjana jeung post-sarjana. A mahasiswa bisa milih ti 77 jurusan, 76 post-sarjana, 37 magang médis jeung program karésidénan médis. Salaku tambahan, Universitas nyadiakeun hiji kasempetan pikeun narima tingkat dual di Hukum sarta Undang-Business. Nu Ulyanovsk State University Business School oge nawiskeun sarjana ambà jeung fokus dina usaha internasional jeung keuangan.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Institutes

  • Institute of Medicine, Ékologi dan Kebudayaan fisik (4 fakultas, 28 departemén,

kaasup 3 dasar, 1 pamerean, kuliah médis, 6 puseur);

  • Institute of Economics jeung Usaha (3 fakultas, 10 departemén, kaasup 3 dasar, 3 babagian, 4 puseur, 1 akademi);
  • Institute of Hubungan Internasional (3 fakultas, 4 departemén, 4 puseur);
  • Institute of Education Tambahan * (1 pusat, 5babagian, kursus);
  • Institute of Buka Atikan * (2 babagian, 1 sakola luhur);

 

fakultas:

  • Fakultas Matematika, Émbaran na AviationTechnologies (7 departemén, kaasup 2 dasar);
  • Rékayasa na Fisika Fakultas Téknologi tinggi (11 departemén, kaasup 3 dasar, 3 puseur, Supir Pelatihan Sakola);
  • Fakultas Hukum (9 departemén, kaasup 3 dasar);
  • Fakultas Kamanusaan sarta Sosial Panyiaran (5 departemén, kaasup 1 dasar, 2 puseur);
  • Fakultas Budaya jeung Seni (7 departemén, kaasup 1 dasar);
  • Fakultas Transfer specialties;
  • Zavolzhsky Fakultas Ékonomi sarta Kamanusaan *;
  • Fakultas ngembangkeun profésional Guru ';

 

Divisions atikan profésional sekundér:

  • kuliah médis (7 papan siklus matuh);
  • sakola musik dingaranan G. abdi. Shadrina (10 papan siklus matuh);
  • sakola teknis otomotif (6 papan siklus matuh, 1 pusat);
  • Modern Buka College «SOKOL» * (2 babagian);

Sajarah


Di 1985, pamaréntah USSR diadopsi resolusi ngadegkeun universitas munggaran di Ulyanovsk, nu ieu muka lawang -na pikeun siswa mimiti di 1995. pamaréntah acted on paménta administrasi wilayah Ulyanovsk, nu ngaharepkeun pikeun lembaga akademik anyar pikeun nyugemakeun paménta tumuwuh pikeun professional dina widang ngamekarkeun gancang, kayaning radiophysics, éléktronika, matematika, téknologi informasi, ubar.

Di 1986, administrasi régional ngadegkeun grup husus pikeun digawe kaluar konsép tina lembaga atikan anyar. grup, nu kaasup anggota ti pamaréntah satempat sarta sarjana ti sababaraha lembaga atikan ngeunaan Ulyanovsk, ieu dipandu ku prof. Yuri Polyanskov, saha ieu engké kapilih teh USU rektor munggaran tur dilaksanakeun posisi ieu dugi 2006.

Kusabab butuh pagawé anyar éta pisan urgent, rencana awal anu geura-giru disaluyukeun envision bubuka universitas di 1988. Salaku tambahan, eta ieu mutuskeun yén universitas anyar bakal jadi affiliate hiji universitas badag ti kotana tatangga utama - Gorky (ayeuna Nizhny Novgorod), Saratov atanapi Kazan.

Sanajan, tinimbangan ati tipped skala dina ni'mat ti lembaga paling renowned paguron luhur di Rusia, Lomonosov Moscow State University (USC), nu bakal masihan affiliate na karek diadegkeun hiji sirah mimiti, mastikeun kaunggulan dina atikan jeung ieu panalungtikan. gagasan ieu disatujuan ku Gennady Yagodin, Pupuhu Komite Nagara Atikan, sarta MSU Présidén, prof. Logunov. on Pébruari 11, 1988, pamaréntah USSR diadopsi hiji résolusi resmi pikeun nyieun affiliate MSU di Ulyanovsk. dinten ieu sohor sakumaha ultah USU.

Ulyanovsk State University dimimitian aktivitas na dua fakultas - Matematika sarta Ékonomi, nu aya dina mangsa éta enrolled jumlahna ngeunaan 200 siswa. The kelas munggaran lumangsung dina Séptémber 1, 1988, dina agam péngkolan-of-abad-nu lokasina di puseur kota, nu keur sababaraha taun tetep hijina wangunan universitas sarta ayeuna imah mayoritas kantor administrasi.

Universitas proyék design kampus, dipilih salaku hasil tina persaingan nasional, sababaraha ulikan envisioned, panalungtikan sarta rekreasi fasilitas dina kotana titik sakitu legana undeveloped dina walungan Sviyaga. Konstruksi mimiti sataun saterusna, jeung 1992 nempo parantosan wangunan kelas munggaran, nu janten imah Fakultas Kamanusaan sarta Fakultas Fisika sarta Téhnologi.

Dina sababaraha taun munggaran di affiliate anyar beurat gumantung kana MSU pikeun hidayah on atikan, panalungtikan sarta administrasi isu. Pangrojong sarta dorongan tina kolega ti Moscow éta instrumental di nulungan USU gancang ngamankeun posisi ngarah diantara institusi akademis tina Ulyanovsk na Pertengahan Volga wilayah. Tradisi jeung kaunggulan, dua kecap invariably pakait sareng Moscow State University, jadi magnet utama pikeun angka agung loba sakola-leavers ti Ulyanovsk jeung wewengkon sabudeureunana.

Saatos dalapan taun keur hiji affiliate MSU, universitas ieu dibales otonom ku SK ti Presiden Féderasi Rusia, Boris Yeltsin, dikaluarkeun dina Désémber 17, 1995. Resolusi nu pamaréntah Rusia pikeun éfék anu diadopsi dina Januari 8, 1996. Ku waktu anu, Ulyanovsk State University kalawan total enrollment nearing na 4500 kungsi dipelak pikeun ngawengku 11 fakultas.

Urut affiliate Lomonosov Universitas geus dipikagaduh Tumbu kuat ka mater Alma na dugi dinten: sarjana MSU ngarah dianggo migawé nutup kalawan peneliti USU, ngawula ka salaku dosen tamu na Advisors pikeun USU doktor jeung mahasiswa pos-doktor.


Anjeun hoyong ngabahas Ulyanovsk State University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Ulyanovsk State University on Peta


poto


Photos: Ulyanovsk State University Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Ulyanovsk State University

Gabung ngabahas ngeunaan Ulyanovsk State University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.