Dankook University

Dankook University Koréa Kidul

Dankook Rincian Universitas

Enroll di Dankook Universitas

gambaran


Dina mottos wangunna tina “Kasalametan nasional, Kamerdikaan jeung Self Reliance,” ogé prinsip guiding tina “Bebeneran jeung Service,” Dankook University geus dipercaya dilumangsungkeun misi miboga dandan bakat ngora jeung facilitating kamajuan akademik.

Di 1967, Dankook University ieu elevated ka status universitas. Jeung bubuka kampus kadua di Cheonan, DKU jadi kahiji antara paguron Korea sacara boga kampus cabang. DKU geus terus tumuwuh fenomenal anak jeung bukaan tina rumah sakit dental taun 1984 jeung rumah sakit umum di 1994.

saatos 60 taun sajarah reueus di Seoul, DKU direlokasi kampus utama -na pikeun Jukjeon di 2007, dina upaya pikeun nyiapkeun sorangan keur kabisat buta maju dina umur global. saatos 30 taun kompilasi devoted, urang geus réngsé “Hiji Unabridged Kamus Karakter Cina Dipaké di Koréa” – nu pangpanjangna jeung paling lengkep nanaon anak. Salaku tambahan, sanggeus suksés 2010 nawar keur College Pharmaceutical di kampus Cheonan, urang geus diteundeun hiji yayasan padet pikeun specializing di élmu hirup. Kampus Cheonan LINC Project Group ieu dipilih salaku bangsa urang paling beredar, jeung geus executing rupa proyék dina tujuan netepkeun standar keur gawé babarengan industri-universitas. Samentara, kampus Jukjeon geus fokus panalungtikan sarta investasi on Téhnologi Émbaran (IT) jeung Tehnologi Budaya (CT). Jeung kasuksésan anyar dina proyék pamaréntah, 'Project Atikan intelektual’ jeung 'Project Budidaya pikeun Paguron luhur ngamimitian-Anjog,’ kampus Jukjeon ieu nyokot kabisat anyar maju ka jadi puseur pikeun gawé babarengan industri-universitas jeung programming bisnis ngamimitian.

Urang anyar geus menyimpulkan hiji restructuring masif ti akademi urang jeung sistem administrasi salaku bagian usaha urang pikeun ngamankeun hareup Dankook University salaku salah sahiji paguron luhur-kelas dunya. Saterusna, urang diwangun sistem layanan luhur-of-nu-garis nu satisfies kaperluan customer, exploits media anyar jeung eusi atikan, jeung jaminan panalungtikan leuwih efisien jeung administrasi. Dumasar timuan ieu, DKU geus terpadu kampus sarta ngintunkeun 'Kampus System Dual’ dimimitian di 2014, nu museurkeun kana Spésialisasi.

Dina banner tina “Tangtangan jeung Lahirna,” fakultas jeung staf ti Dankook University baris ngalakonan pangalusna maranéhanana keur naekeun daya saing DKU jeung Nyiar status tina brand Dankook. Mangga surak keur Dankook sacara “Tangtangan jeung Lahirna” sakumaha nu ayeuna urang nyieun kabisat ka jadi pamingpin hiji era anyar.

Présidén Dankook Universitas

Acara wangunna falsafah Dankook University - Kasalametan Nasional, Kamerdikaan jeung Timer Reliance - asalna ti cita pribadi nu pendiri urang Bapa. Beomjeong, Chang Hyong jeung Bu. Hyedang, keur Huijae geus dibudidayakan dina diri ngaliwatan kali ngagalura dina sajarah Koréa. Maranéhanana geus pribadi ngalaman duka kaleungitan nagara maranéhanana dina aturan Jepang sarta ahirna éta yakin yén kamerdikaan bisa ngan dihontal ngaliwatan ngadidik individu Sarbini jeung patriotik. Dua pendiri sadar yen dididik geus ngagunakeun abilities maranéhanana teu gain pribadi tapi keur bangsa sakabéhna, disetir ku rasa identitas nasional jeung sajarah / bebeneran sosial. Leres pisan, maranehna dipercaya ieu tugas Dankook University pikeun ngalatih individu enlightened saperti.

Salian cita saperti, Dankook University cherishes bebeneran jeung layanan saperti prinsip anak guiding. Ieu téh kapercayaan urang nu tujuan panalungtikan jeung pangajaran perenahna leuwih ngan saukur acquiring pakakas pikeun rezeki - tujuan pamungkas tina learning luhur nyaéta pengayaan pangaweruh jeung budaya manusa. prinsip, sarjana anu obligated balik pangaweruh saperti ka masarakat jeung nyumbang kana kamajuan sajarah. Maranéhanana kudu neangan ngamekarkeun seukeut, pikiran kritis jeung karakter moral bener; ku ngalakonan jadi jeung sukarela milu dina betterment masarakat salaku sakabeh, hiji embodies jalur Dankook wishes ka diatur. Eta geus bakti unwavering arah merealisasikan tugas saperti atikan luhur jeung patriotisme nu geus ngarah ka ayana Dankook University di bentuk kiwari.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • College of Arts Liberal
  • College of Art sarta Desain
  • College of Science Alam
  • College of Science Sosial
  • Kuliah Manajemén sarta Usaha
  • College of Engineering, nu College of Arsitéktur
  • College of Education
  • College of Music
  • College of Élmu Budaya
  • College of Science Sosial
  • College Hukum
  • Kuliah Manajemén sarta Usaha
  • College of Technology High
  • College of Engineering
  • College of Bioresource Élmu
  • College of Art
  • Kuliah Pendidikan fisik
  • Kuliah Kedokteran
  • dental College

Sajarah


Pondasi Dankook Universitas ieu disatujuan on November 1, 1947, lawang nyokot tempat na di Nakwon-dong, Jongno-gu, Seoul, on Nopémber 3 ti taun sami.

universitas diawalan dumasar kana sumbangan finansial ti Hyedang telat, Cho Huijae jeung urut katua Park Jeongsook, kitu ogé filsafat atikan Beomjeong, Chang Hyong. Di yayasan na, universitas kungsi 960 siswa, dua departemén di Fakultas Hukum sarta tilu departemén di Fakultas Sastra Liberal. Professor Chang Dobin diresmikeun salaku dekan munggaran.


Anjeun hoyong ngabahas Dankook Universitas ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Dankook Universitas on Peta


poto


Photos: Dankook University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Dankook Universitas

Gabung ngabahas ngeunaan Dankook Universitas.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.