Sogang University

Sogang University Koréa Kidul

Sogang Rincian Universitas

  • nagara : Koréa Kidul
  • kota : Seoul
  • akronim : Anjeun
  • ngadeg : 1960
  • murid (approx.) : 12000
  • Ulah poho pikeun ngabahas Sogang Universitas
Enroll di Sogang Universitas

gambaran


Sogang University diadegkeun ku Society Yesus pikeun nyadiakeun hiji atikan dumasar kana aqidah Katolik jeung diideuan ku filsafat Jesuit atikan, di conformity jeung tradisi Korea atikan.

Sogang University tujuan atikan tina sakabeh jalma jeung cinta jeung iman, hormat nilai dina rasa martabat manusa jeung ajak ka ngungudag jeung neangan keur diajar jeung quest tulus keur bebeneran. Ngaliwatan pendidikan ieu, ngadidik nu bakat anu baris bakti kahirupan maranéhna pikeun perkembangan budaya humanistik jeung masarakat.

Sogang University, salaku lembaga atikan dina hidayah ti Society Yesus, di handap ieu tradisi anak nu ngadegkeun ku universitas Jesuit sakuliah dunya leuwih pamungkas 460 taun, boga tujuan pikeun nyadiakeun atikan nu ngajarkeun nu veneration Allah jeung understands hartina bener hirup.

Atikan ditawarkeun di Sogang University boga tujuan pikeun ngabentuk kaum intelektual jeung kaunggulan akademik jeung kreativitas, di handap ieu tradisi Jesuit nu geus pursuing kaunggulan kualitatif atikan.

Sogang University boga tujuan pikeun ngadidik warga jeung abilities uran beredar, anu bisa nyumbang kana masarakat jeung bangsa jeung sumanget bakti, rasa tanggung jawab, karakter dewasa sarta terpadu. Ogé ngadidik cosmopolitans bener anu bisa nyumbang kana kamakmuran jeung dunya karapihan nasional ku pamahaman robah kiwari di dunya sepanjang waktos, jeung ngabales parobahan jeung judgments kritis.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Sakola Kamanusaan sarta budaya Internasional

  • Basa Koréa sarta Litératur Musik
  • Budaya Amérika
  • Sajarah
  • Basa Éropa jeung budaya
  • Budaya Jerman
  • pilsapat
  • Budaya Perancis
  • Studi kaagamaan
  • Budaya Cina
  • Inggris Sastra & elmu basa
  • Budaya Jepang

Sakola Élmu Sosial

  • sosiologi
  • Psikologi
  • Kamanusaan sarta Studi Kamanusaan

Sakola Komunikasi

  • massa Communications

Sakola Ékonomi

  • Ékonomi

Sogang Usaha Sakola (Program sarjana)

  • Administrasi Bisnis

Sakola Pangaweruh Integrated

  • Studi Korea global (Studi Korea Basa Inggris)
  • seni & teknologi

Sakola Élmu Pengetahuan Alam

  • matematika
  • elmu kimia
  • Fisika
  • Élmu kahirupan

Sakola Téknik

  • Rékayasa éléktronik
  • Kimia sarta Biomolecular Téknik
  • Élmu Komputer sarta Téknik
  • Rékayasa mékanis

Program Interdisciplinary

  • Budaya atikan
  • Jurusan Téknik Kalautan
  • Kapamingpinan umum
  • Kursus Samsung Konvergen Software
  • Studi génder
  • Sogang ngamimitian Akademi
  • pep (Kamanusaan sarta Studi Kamanusaan, Ékonomi jeung Filsafat)
  • Ngembangkeun Korea jeung ngembangkeun Kerjasama Internasional
  • olahraga Media
  • Studi East Asian

Sajarah


The founding fathers ngaranna kuliah di “Sogang” (Jabar di Han River). The piagam pikeun Sogang College ieu dibales ku Kamentrian Atikan. dina Pébruari 1960 rajékan. Kenneth E. Killoren, S.J. ieu dipasang salaku Presiden kahiji. Sogang College dibuka panto na ku genep departemén: Ékonomi, Basa Inggris jeung Sastra, Sajarah, matematika, Filsafat jeung Fisika. kaluar tina 600 Ngalamar 166 anu ngaku salaku kelas munggaran. Kelas mimiti dina 18 April 1960, ngan hiji poe samemeh Revolusi April.

dina Désémber 1969 a piagam universitas ieu dibales ku Kamentrian Atikan jeung Sogang College janten Sogang Universitas. Universitas diwangun ti hiji College of Arts jeung Élmu kalayan genep departemén, College of Élmu sarta Téknik kalawan lima departemén sarta kuliah Dagang kalawan tilu departemén .

on March 2, 1970, nu pelantikan tur instalasi Presiden urang anu dilaksanakeun di Mary Aula. rajékan. John P. Daly, S.J., nyandak kantor salaku Presiden kahiji. Anjeunna spoke on “Atikan Dumasar kapercayaan tur Alesan”. on April 7, 1970, Présidén Koréa Kidul Park Chung-hee disumbangkeun dua beus pikeun mantuan dosen angkutan jeung staf, Tapi aranjeunna engké kapaksa dijual kusabab kasusah manajemén. Kahirupan salaku universitas pinuh dimaksudkan langkung siswa jeung perpustakaan, nu kungsi dipindahkeun ka Ricci Aula, diperlukeun wangunan sorangan. Pangwangunan Loyola Perpustakaan ka kalereun lapangan olahraga nyandak sakabéh 1973. Ieu mimiti perpustakaan pinuh buka-sumberdaya Koréa Kidul.

Festival kampus éta hiji acara taunan anu fostered solidaritas murid. ti mimiti 1969 eta geus kaasup runtuyan symposiums akademik.

Titik tinggi tina commemoration ulang 30th ieu unveiling of patung symbolizing nu Albatross soaring kalayan jangjang bodas na hébat. Association Alumni dibere patung di hiji April 17 upacara unveiling. penampilan Sogang urang satuluyna ningkat dina mangsa taun 1990-an ku gerbang marmer hareup, ku patung Albatross. The tempat kaulinan leutik ieu diganti Cheongnyeon Gwanjang (nonoman Square) sarta dibéré katingal neater. Salaku wangunan anyar anu diwangun aya kakurangan spasi parkir, kitu pisan ieu diwangun dina Albatross Square jeung dina bulan Nopémber 1997 fasilitas panggung pikeun acara budaya anu diwangun luhur pisan nu.


Anjeun hoyong ngabahas Sogang Universitas ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Sogang Universitas on Peta


poto


Photos: Sogang University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Sogang Universitas

Gabung ngabahas ngeunaan Sogang Universitas.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.